The Freestyle, companionul de camping construit pentru aer liber

244
The Freestyle
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Vara este momentul perfect pentru a merge la camping. În timp ce sunteți în mișcare, divertismentul în aer liber vă poate duce experiența de campare la următorul nivel. Indiferent dacă doriți puțină muzică, un film sau doar puțină lumină ambientală după apusul soarelui, Samsung The Freestyle este însoțitorul perfect pentru următoarea călătorie în camping.

Dacă doriți să vă simțiți bine în aer liber confortabil și cu stil, The Freestyle este un articol obligatoriu. Cu dimensiunea sa compactă și greutatea sa, doar 830 de grame, acest proiector portabil este foarte convenabil de ambalat. Proiectorul Samsung vă permite, de asemenea, să vă personalizați dispozitivul cu o varietate de culori diferite din care să alegeți; inclusiv Blossom Pink, Forest Green și Coyote Beige. De asemenea, poate fi schimbat cu ușurință pentru a se potrivi cu preferințele dvs. estetice sau cu restul configurației dvs. de camping pentru o experiență de culoare mai personalizată.

Samsung The Freestyle certificat IP55 și foarte versatil

Când împachetați proiectorul Samsung The Freestyle, utilizați husa de transport a dispozitivului pentru a-l transporta cu ușurință. Videoproiectorul este certificat IP55, ceea ce înseamnă că este protejat împotriva apei și prafului și este gata de utilizare în aer liber. În plus, carcasa a fost concepută pentru a fi la fel de compactă ca și The Freestyle în sine, permițându-vă să luați proiectorul în siguranță oriunde ați merge.

După ce țe-ai instalat la locul de campare, jocul cu un alt echipament este ultimul lucru pe care ți-l dorești. Din fericire, configurarea Freestyle este fără probleme – pur și simplu așezați-l pe o suprafață și apăsați butonul de pornire. Freestyle ajustează automat nivelul, focalizarea de îndată ce atingeți butonul de pornire. Ecranul portabil ajustează automat ecranul utilizând funcția Easy Set Up, oferind o imagine clară și dreaptă, cu un raport de aspect optimizat de 16:9.

Raportul de aspect se referă la relația lățimii cu înălțimea, nu la dimensiunea reală a imaginii. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime. La un raport de aspect de 19: 9, o imagine are 19 cm înălțime și 9 cm lățime.

Vrei să faci o masă delicioasă în camping? Extinde-ți opțiunile de gătit în aer liber cu The Freestyle. Freestyle vă ajută să explorați cele mai bune modalități de a face mâncare la campingul dvs. cu acces la tutoriale de gătit online și videoclipuri cu rețete, toate afișate pe un ecran mare care este scalabil.

Freestyle vine cu servicii over-the-top (OTT) și platforme de streaming, inclusiv Netflix și YouTube. În acest fel permite utilizatorilor să vizioneze conținut variat ca și cum ar fi acasă, conform SamsungNewsroom. Samsung TV Plus oferă emisiuni gratuite, filme și TV în direct fără abonament — aveți nevoie doar de conexiune la internet.

Încărcare optimizată pentru divertisment în aer liber

Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult. Acest lucru le permite utilizatorilor să ducă proiectorul oriunde merg. De asemenea, are o bază de baterie portabilă specializată, potrivită cu The Freestyle. Acceptă încărcare de 3,6 V și vine cu o capacitate de încărcare de 32.000 mAh, permițându-vă să proiectați conținutul preferat timp de până la 3 ore fără a avea nevoie de un încărcător separat. De asemenea, Freestyle vă permite să rămâneți conectat în timp ce vă aflați în aer liber. Are două porturi USB-C care vă permit să vă încărcați smartphone-ul în timp ce vizionați conținut.

Freestyle vă permite să creați experiențe unice, creând atmosfera pentru orice ocazie. Cu suportul The Freestyle, dispozitivul se rotește liber până la 180°, permițându-vă să găsiți poziția perfectă fără a-l muta. Este mai ușor ca niciodată să creați o vedere pitorească a ferestrei sau un șemineu virtual relaxant pentru a vă face călătoria în camping mult mai confortabilă, memorabilă și distractivă.

Freestyle nu este doar pentru adulții din familie. Copiii pot folosi și ei proiectorul pentru a da viață cărților de colorat în timp ce sunt în vacanță. Pot folosi proiectroul Samsung The Freestyle pentru a proiecta personajele preferate, animalele sau chiar o fotografie de familie făcută în timpul călătoriei.

Așezați Freestyle pe suport și reglați-l la înălțimea dorită. Freestyle poate proiecta imagini din diverse unghiuri, făcându-l utilizabil fără efort pentru copii.

Surprindeți momente de neuitat pe un ecran mare cu Samsung The Freestyle

Apropiați și mai mult echipa de camping împărtășind fotografii și amintiri frumoase. Pentru a face acest lucru, pur și simplu oglindiți dispozitivul Android sau iOS în The Freestyle și faceți o plimbare pe calea memoriei împreună cu familia, cei dragi și prietenii deopotrivă.

Nu numai că Samsung The Freestyle poate proiecta o imagine pe ecran, dar capacul lentilei dispozitivului poate difuza și lumină pentru a crea o atmosferă mai moale și mai ambientală. După o zi lungă de activități în aer liber, configurați The Freestyle și alegeți o culoare optimă pentru a vă relaxa.

Sunetul este un element critic atunci când se creează ambianța. Difuzoarele încorporate premium ale Freestyle oferă un sunet bogat la 360°. În acest fel aveți parte de o experiență audio captivantă fără dispozitive de sunet externe. Vă faceți griji că vă deranjați vecinii? Conectați până la două dispozitive de sunet Bluetooth și ascultați muzică sau vizionați filme confortabil, fără a deranja pe nimeni altcineva.

Astăzi, există atât de multe accesorii de camping pentru a face experiența nu numai mai convenabilă, ci și mai distractivă. Cu o gamă largă de caracteristici și funcții, Samsung The Freestyle este completarea perfectă pentru următoarea ta excursie.