Proiectorul Samsung The Freestyle a fost lansat oficial în România

577
Proiectorul Samsung The Freestyle a fost lansat oficial in Romania
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat lansarea în România a proiectorului The Freestyle în cadrul unui eveniment de presă restrâns. Proiectorul a fost lansat de Samsung la începutul anului la CES Las Vegas. Compania spune că dispozitivul este în același timp videoproiector, boxă inteligentă și lampă ambientală.

Samsung a creat pentru prima oară un dispozitiv diferit de videoproiectoarele clasice. Datorită flexibilității sale și tehnologiei care o oferă, Samsung The Freestyle oferă o experiență de vizualizare optimă într-un format compact. Freestyle este videoproiector, boxă inteligentă și dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Proiectorul cântărește 830 de grame și are dimensiunile 10,42 x 17,28 x 9,52 centimetri.

Samsung The Freestyle lansat în România

Freestyle este un Smart TV portabil – integrează funcțiile Smart TV disponibile pentru televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS. Are doar o problemă, este destul de scump. În România are un preț destul de piperat.

În ciuda acestui fapt, Samsung The Freestyle se vinde foarte bine în toată lumea. Pre-comenzile au fost epuizate în America de Nord, Coreea de Sud și în mai multe țări din Europa. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180°. În acest fel permite utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde – acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat. Poate fi controlat prin Bixby, asistentul inteligent Samsung. Este din altă clasă decât proiectorul Samsung The Premiere.

Freestyle este un dispozitiv excelent pentru divertisment. Oferă experiențe de vizionare și divertisment optime celor care doresc să ducă oriunde conținutul video și audio. Ecranul poate fi ajustat automat la orice suprafață, în orice unghi disponibil și oferă de fiecare dată o imagine perfect proporțională. Asta înseamnă că poate fi folosit și în locuri unde nu v-ați fi gândit că e posibil”. A declarat Victor Armășelu, Head of CE Division din cadrul Samsung România.

Samsung Freestyle este un dispozitiv portabil, are doar 830 grame, prin urmare poate fi transportat oriunde cu ușurință; integrează și un suport flexibil ce permite rotirea până la 180°. Montat la 2,5 metri distanță de perete poate proiecta o imagine cu diagonala de 100 inch (2,54 metri). Imaginea generată are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.