Acasă Stiri Samsung oferă divertisment pentru acasă în aer liber cu The Terrace TV

Samsung oferă divertisment pentru acasă în aer liber cu The Terrace TV

Samsung The Terrace (Terasa) este cel mai recent televizor de stil de viață Lifestyle, cu bară de sunet. Terasa extinde portofoliul de televizoare Samsung pentru stilul de viață și face vizionarea la un televizor QLED 4K în exterior o experiență nouă pentru utilizatori. Este un televizor mai robust, mai inteligent cu o mai mare durabilitate a ecranului.

Samsung Electronics a anunțat extinderea portofoliului său de televizoare Lifestyle Home Entertainment cu The Terrace. Este primul său televizor QLED 4K destinat utilizării în aer liber și este însoțit de o bară de sunet. Terasa este un televizor Samsung Smart, care este special conceput pentru a aduce experiența de divertisment din interior în exterior. Noul model The Terrace a fost lansat de două zile în SUA și Canada. În perioada următoare vor urma lansări în Germania, Australia, Noua Zeelandă și alte regiuni până la sfârșitul acestui an. Special pentru companii, un model profesional The Terrace va fi lansat în această vară.

Samsung The Terrace, un QLED 4K perfect pentru aer liber

Disponibil în modele de 55 inch (139,7 centimetri), 65 și 75 inch (190,5 centimetri), Terasa se potrivește perfect cu orice spațiu în aer liber, oferă tehnologia de afișare QLED 4K și caracteristici Smart TV. A fost proiectat ținând cont și de condițiile vremii din exterior, cu un rating IP55. Ecranul televizorului The Terrace are rezistență la intemperii împotriva apei și prafului și poate fi montat ușor în aer liber, pe terase sau alte spații exterioare într-o varietate de setări.

Astăzi, noi obiceiuri și tendințe de stil de viață evoluează mai repede ca niciodată. Consumatorii folosesc ecrane pentru a lucra de acasă, exersează folosind platforma online, rămân în legătură cu cei dragi și se angajează în multe alte activități. Televizoarele ar trebui să evolueze în conformitate cu aceste schimbări ale stilului de viață”. A spus Jonghee Han, președintele Visual Display Business la Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Odată cu introducerea The Terrace, suntem încântați să transcedem experiența din camera de zi conectată în aer liber, oferind proiecte de inginerie și experiențe de conținut pe care doar Samsung le poate realiza”.

Nit (nt). Candela pe metru pătrat (cd / m2) este unitatea de măsură în Sistemul Internațional (SI) de unități a luminanței. Nit este un nume non-SI folosit de asemenea pentru această unitate (1 nt = 1 cd / m2). Termenul nit provine din cuvântul latin nitere – a străluci.

Divertisment în aer liber cu o calitate a imaginii ultra strălucitoare

The terrace oferă un afișaj clar pentru a crește vizibilitatea în funcție de condițiile exterioare. Oferă un nivel de luminozitate de 2.000 nit. Astfel utilizatorii vor putea să se bucure de cel mai bun conținut chiar și în lumina zilei. Ecranul QLED 4K este perfect pentru fanii sportului, cu o rată mare de mișcare, oferă o calitate a imaginii clară, reală, ideală pentru conținut intensiv în mișcare. De asemenea, afișajul are tehnologie anti-reflexie și imagine adaptivă care optimizează conținutul prin analizarea împrejurimilor sale pentru a minimiza strălucirea nedorită.

Mai mult, Terasa a fost certificată în ceea ce privește rezistența la apă și praf cu IP55. Cu această certificare televizorul poate fi amplasat fără probleme în diverse medii. Noul televizor este mai robust, din materiale mai rezistente diferențelor de temperatură, are o durabilitate mai mare, oferind în același timp un design subțire și elegant la doar 59,8 mm.

Platforma Smart TV Samsung oferă Samsung TV Plus și Samsung Health

Samsung The Terrace oferă diverse conținuturi și experiențe de navigare care oferă distracție fără probleme chiar și în aer liber. Terasa este echipată cu sistemul de operare Tizen, platforma Smart TV Samsung. Oferă și funcții precum Samsung TV Plus, un serviciu video TV gratuit cu peste 120 de canale. Este acolo și Samsung Health, o platformă excelentă de fitness și wellness, precum și servicii de streaming de abonament lider.

Pe lângă faptul că sprijină funcțiile de vizualizare mobilă, precum Multi View și Tap View, The Terrace acceptă, de asemenea, servicii vocale multiple, inclusiv Bixby și Amazon Alexa. De asemenea, Google Assistant va fi lansat în curând, ajutând Terasa să se încadreze în mod natural în ecosistemul de casă inteligentă.

Terasa Soundbar creează cea mai bună armonie cu televizorul

În cele din urmă, The terrace și The Terrace Soundbar oferă un sunet dinamic, care redefinește noțiunea de Home Theater. Chiar din cutie, The Terrace oferă un sunet de înaltă calitate și un sunet profund și clar al bass-urilor încorporate. Pentru cei care doresc să își personalizeze ieșirea de sunet a televizorului, Terasa are conectivitate Wi-Fi și Bluetooth. Televizorul poate fi asociat cu The Terrace Soundbar sau cu alte dispozitive. Pentru a oferi un sunet clar, bogat pentru experiență audio imersivă, Terasa Soundbar oferă tehnologie de anulare a distorsiunii, indiferent de mediul înconjurător.

Și The Terrace Soundbar este certificat IP55! Terasa Soundbar poate fi montată pe un perete sau direct pe televizorul Terasa TV. Are pachet audio puternic și clar pentru o experiență cu adevărat imersivă de Home Theater. The Terrace este cea mai recentă evoluție a premiatului portofoliu de televizoare Lifestyle lansat pentru prima dată în 2016, cu debutul lui The Serif. Portofoliul Lifestyle TV combină performanțe tehnice impresionante, inclusiv calitatea imaginii cu experiențe personalizate pentru consumatorii de astăzi.

Linia Samsung TV Lifestyle 2020 include:

The Frame: este pentru consumatorii care doresc ca televizorul lor să le îmbunătățească decorul. Este un televizor de înaltă performanță atunci când este pornit și afișează opere de artă când este oprit. Prezintă o bibliotecă cu peste 1.200 de lucrări de la artiști și galerii de renume. Muzeul del Prado, Muzeul Thyssen-Bornemisza, Albertina, Saatchi Art, Artspace, Sedition, Magnum Photos, LUMAS și multe altele sunt acolo. De la capodopere la fotografii uimitoare, Samsung Art Store îi ajută pe utilizatori să-și transforme spațiul într-o galerie de artă. În acest an, Samsung a lansat noi dimensiuni de 32 inch și 75 inch (190,5 centimetri) la The Frame. Aceste dimensiuni se alătură modelelor de 43, 50, 55 și 65 inch, oferind mai multe opțiuni pentru orice casă.

The Sero: Sero, înseamnă „vertical” în coreeană, aduce ceea ce oamenii iubesc de la smartphone-uri la televizor. Oferă utilizatorilor posibilitatea de a roti televizorul orizontal sau vertical, la fel ca un smartphone sau o tabletă. Sero se conectează cu dispozitivele mobile pentru a afișa conținut în portret sau peisaj și oferă un design modern care iese în evidență în orice spațiu de locuit. Disponibil momentan doar în model de 43 inch (109,22 centimetri), The Sero afișează un raport de aspect optimizat, astfel utilizatorii se pot bucura de conținutul preferat, de aplicații și de social media pe un ecran mai mare.

The Serif: Televizorul The Serif a fost dezvoltat ca o colaborare axată pe estetică cu designeri industriali de renume mondial Ronan & Erwan Bouroullec. Cu un design de 360°, cocoțat pe un suport pentru podea, The Serif este o piesă centrală uimitoare. A fost creat pentru pasionații de decorațiuni de casă care doresc ceva îndrăzneț de la televizorul lor. În acest an, este disponibil pe modelele de 43, 49 și 55 de inch.

Stiri

Samsung Galaxy A52s: au apărut primele specificații și culorile

Samsung va oferi hardware-ului viitorului Galaxy A52 un upgrade major în comparație cu Galaxy A52 actual. Acest lucru este evident dintr-o apariție...

Încărcător Samsung de 65W certificat de UL (Demko)

La începutul acestei luni, se zvonea că Samsung aduce suport de încărcare de 65W pentru toate modelele Galaxy S22. Acest lucru ar...

Samsung este al treilea cel mai mare producător de baterii din lume

În afară de smartphone-uri, tablete, televizoare, dispozitive portabile, chipset-uri, afișaje și alte produse electronice de larg consum, Samsung produce și baterii pentru...

Colaborare Samsung – CJ ENM pentru un studio de producție cu The Wall

Samsung a anunțat un parteneriat cu CJ ENM, cea mai importantă companie din Asia de divertisment și stil de viață. CJ ENM...

Imagini oficiale de marketing cu Samsung Galaxy Z Flip 3

Știm sigur că Samsung va aduce pe piață două smartphone-uri noi cu afișaj pliabil pe 11 august. Unul dintre ele este Samsung...

Galaxy Z Fold 2 primește patch-ul de securitate din iulie 2021

Samsung a lansat în cele din urmă actualizarea de securitate din iulie 2021 pentru Galaxy Z Fold 2. Compania începuse să lanseze...

Cele mai bune aplicații Music & Video pentru Galaxy Watch 3, Active & Active 2

Ceasurile inteligente Samsung au memorie încorporată de 4GB pentru stocarea imaginilor, fișierelor și melodiilor audio și video. Da, puteți salva mai mult...