Samsung The Wall și Smart LED Signages fascinează și în Dubai

181
Samsung The Wall si Smart LED Signages
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a echipat una dintre cele mai luxoase complexe hoteliere din lume, Atlantis The Royal, cu tehnologia sa de afișare premium. Incredibilul televizor Samsung The Wall și afișajul Samsung Smart LED Signage au apărut în hotelul Atlantis The Royal din Dubai.

Hotelul din Dubai a fost echipat cu ecrane de vârf din industrie, inclusiv The Wall, precum și cu ecrane Samsung Smart Signage atât în ​​interior, cât și în exterior. Hotelul de lux a fost deschis în acest an și numit unul dintre cele mai bune din lume. Aici oaspeții pot aici vedea o nouă eră a luxului completată de cea mai recentă tehnologie Samsung.

„La Atlantis The Royal, fiecare detaliu a fost luat în considerare pentru a ridica cu adevărat experiența oaspeților. Samsung a fost un partener tehnologic esențial de la construcție până la deschidere”. A declarat Anthony Lynsdale, Vicepreședinte Tehnologia Informației, Atlantis Dubai, potrivit Samsung Newsroom. „Suntem încrezători în ​​calitatea și în fiabilitatea tehnologiei Samsung pentru o experiență hotelieră de neegalat.”

Samsung The Wall și Smart LED Signages pentru un lux total

Atlantis The Royal este primul hotel din regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord) care a instalat ecranul inovator modular Micro LED Samsung The Wall. Măsurând 146 inch (370,84 centimetri) cu rezoluție 4K (3.840 x 2.160), The Wall îmbunătățește cea mai luxoasă sală a hotelului, Royal Mansion. Finisajul subțire și elegant al The Wall’s Infinity Design se îmbină în mod natural cu eleganța rafinată a spațiului.

Complexul hotelier Atlantis The Royal are 43 de etaje, 800 de camere și 231 de apartamente private. Camerele au un preț mediu de 1.000 de dolari iar apartamentele ajung la 100.000$. Complexul a costat 1,4 miliarde de dolari.

În întregul hotel, au fost instalate diferite tipuri de semnalizare inteligentă Samsung pentru a distra oaspeții și pentru a oferi clienților experiențe unice în fiecare spațiu. În holul hotelului, au fost instalate pe trei rezervoare mari de apă care atrag atenția vizitatorilor la prima vedere, cu cel mai mare ecran Samsung Smart LED Signages de 6 m x 8,5 m. Samsung a instalat ecranul agățat între rezervoare și pereți pentru a proiecta scene incredibile, inclusiv pești înotând în mare.

Spa-ul și sala de sport ale hotelului au ecrane impresionante Samsung Smart LED Signage. Acestea sunt din seria IER a companiei, care utilizează tehnologia LED HDR pentru o prezentare clară a imaginii. Aceste afișaje LED au fost construite pentru a satisface diferite cerințe de spațiu de instalare. Ecranele de semnalizare permit hotelului să ofere o experiență de vizionare captivantă în zonele spa și sala de sport.

Lângă piscina în aer liber, barul ceviche are semnalizare LED Samsung Outdoor. Și acesta afișează informații clare, chiar și sub lumina directă a soarelui, pentru a distra și a comunica eficient cu oaspeții. Designul exterior, certificat IP65, protejează ecranele de praf și apă și asigură funcționarea continuă în orice condiții.

957 de ecrane Samsung au fost instalate în hotelul Atlantis The Royal

Samsung Smart Signage a fost, de asemenea, instalat în restaurante și săli de întâlnire. În acest fel a sporit confortul și comunicarea cu oaspeții, ridicând în același timp eficiența personalului. Oaspeții de la Atlantis The Royal vor fi tratați regește datorită celor 957 de afișaje de ospitalitate Samsung care au fost instalate în cele 800 de camere ale hotelului pentru a oferi cea mai bună experiență de vizionare personalizată.

„Suntem privilegiați să lucrăm cu Atlantis The Royal și să oferim oaspeților un nou nivel de lux”. A declarat Doohee Lee, Vicepreședinte și Șeful Samsung Gulf Electronics. „Combinația dintre tehnologia inovatoare de afișare a Samsung și creativitatea și expertiza de lux a Atlantis conduce industria ospitalității în noi direcții interesante.”

De la calitatea impresionantă a imaginii televizorului Samsung The Wall din Royal Mansion până la afișajele Smart LED Signages tehnologia Samsung va transforma experiența oaspeților. Prin colaborarea sa cu Atlantis The Royal, Samsung Electronics ajută la definirea viitorului tehnologiei ospitalității.