This is a waste of time Awesome Expo – un proiect pentru generația Z

51
This is a waste of time Awesome Expo
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics prezintă expoziția This is a waste of time Awesome Expo, compusă din lucrările mai multor tineri reprezentanți ai Generației Z, realizate exclusiv cu telefoane din noua serie Galaxy A.  Lucrările mai multor artiști, realizate exclusiv cu Galaxy A53, vor fi expuse în perioada 14-22 mai, în cadrul 2/3 galeria.

Samsung și One Night Gallery au adus în prim plan tineri artiști și le-au oferit spațiul necesar pentru a-și exprima creativitatea și a înlătura preconcepțiile în legătură cu statul pe telefon. Expoziția This is a waste of time Awesome își propune să arate că pasiunile care încep pe telefon nu sunt doar o joacă, ci se pot transforma în ceva mai mult, inclusiv o meserie full-time. Vizitatorii pot vedea în cadrul expoziției o serie creații digitale realizate de artiști tineri: Ioana Petresco, Matei Bumbuț, Vlad Mihuțoiu și Valentin Popescu.

This is a waste of time Awesome Expo

Expoziția This is a waste of time Awesome Expo face parte din platforma #AllOutBySamsung. Aceasta este o platformă dedicată tinerilor din generația Z care au pasiuni în care investesc timp, inspirație și entuziasm. Samsung își propune să le ofere un spațiu în care se exprime liber, prin proiecte de conținut, expoziții, competiții, evenimente etc.

Tinerii din generația Z își trăiesc mare parte din parte din zi pe telefon, acest instrument absolut indispensabil pentru ei. Prin acest proiect vrem să arătăm ce lucruri frumoase pot crea aceștia, având la îndemână un smartphone Samsung Galaxy. Suntem entuziasmați de rezultatul final și invităm pe toată lumea să vadă lucrările acestor tineri talentați. Lucrprile ne arată viziunea unei generații care experimentează și crează în mediul digital, o adevărată generație AllOut”. A declarat Simona Panait, Head of Marketing Samsung România & Bulgaria.

Samsung și One Night Gallery au adus în prim plan tineri artiști și le-au oferit spațiul necesar pentru a-și exprima creativitatea și a înlătura preconcepțiile în legătură cu statul pe telefon. Expoziția This is a waste of time Awesome își propune să arate că pasiunile care încep pe telefon nu sunt doar o joacă. Acestea se pot transforma în ceva mai mult, inclusiv o meserie full-time. Vizitatorii pot vedea în cadrul expoziției o serie creații digitale realizate de artiști tineri: Ioana Petresco; Matei Bumbuț; Vlad Mihuțoiu; și Valentin Popescu.

Toate lucrările expuse în cadrul expoziției sunt realizate exclusiv cu Galaxy A53 5G și exprimă viziunile diferite ale unei generații care experimentează aproape totul în mediul digital.

Despre artiștii participanți la această expoziție

Ioana Petresco. Este o „one woman show”. Este regizor, cinematographer, actriță și profesor. Creația digitală a Ioanei este o introspecție despre căutarea, găsirea și cultivarea fericirii în momentele din fiecare zi.  „Adevărul despre fericire e: dacă nu te bucuri de procesul de a-ți atinge obiectivele, nu o să te bucuri de rezultat. Învață să vezi fericirea ca pe un obicei, și nu ca un scop”.

Matei Bumbuț este student la UNATC, la Imagine de Film și Televiziune.  „Pentru mine, fotografiile sunt importante pentru că îngheață momente pe care le-am văzut și mă lasă să le revizitez. Cred că mulți alții simt la fel. Fiecare dintre noi are pornirea de a face poze și fiecare o face în felul său. Pentru că suntem niște generații mereu conectate la telefoane, asta nu a fost niciodată mai simplu”.

Vlad Mihuțoiu este student anul III la Universitatea de Arte din București, secția Foto-Video. „Thinking In Layers este o lucrare care propune o analiză meticuloasă asupra ideii de fragmentare a corpului uman pentru o mai bună înțelegere a acestuia, accentuând importanța noțiunilor de unitate, identitate și diversitate. Dorința din spatele acestui proces de stratificare este de a arăta că nu putem vorbi despre un singur outcome, posibilitățile fiind nesfârșite”.

Valentin Popescu este digital storyteller și crează conținut video pe TikTok. În cadrul expoziției este expusă povestea lui, despre cum a ajuns să devină creator de conținut pe TikTok, cum și-a creat cea mai mare comunitate, alături de unele dintre cele mai cunoscute trenduri de pe TikTok recreate în stilul său.

Expoziția poată fi vizitată între 14 mai, ora 17:00 și 22 mai, ora 21:00, la 2/3 galeria, pe str. Franceză 4. Despre AllOut aflați mai multe aici: https://www.samsung.com/ro/allout/.