Thom Browne Edition pentru Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 și Watch 4 Classic

404
Thom Browne Edition pentru Galaxy Z Fold3 Z Flip 3 si Watch 4 Classic
Sursa Foto: via gsmarena.com

Samsung a lansat și ediția Thom Browne a noilor sale dispozitive Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Watch 4 Classic. Smartphone-urile Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au un finisaj exclusiv alb mat, cu o margine argintie strălucitoare. De-a lungul perimetrului rulează două linii paralele în culorile roșii și gri ale companiei de modă.

Când achiziționați ediția Thom Browne Galaxy Z Fold 3 sau Galaxy Z Flip 3, primiți un pachet destul de special. Acesta include telefoanele respective împreună cu S Pen Pro (numai Z Fold 3), Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4 cu trei curele interschimbabile și un încărcător wireless pentru încărcarea simultană a telefonului și a ceasului.

Toate accesoriile – inclusiv două dintre cele trei curele – au o estetică potrivită Thom Browne pentru acest an. Dacă nu a fost suficient, veți primi și huse de piele potrivite pentru telefoanele respective și Galaxy Buds 2. Toate dispozitivele au același hardware ca originalele, diferă doar vopseaua și personalizarea.

Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 și Watch 4 Classic în ediție Thom Browne

Dacă sunteți doar în căutarea unui ceas inteligent, Samsung va vinde separat și Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition. Această ediție prezintă logo-ul companiei americane gravat pe lateral, împreună cu trei seturi de curele, dintre care două poartă noul design. Una dintre acestea este făcută din piele, conform GSMArena. Noile ediții Flip 3 și Fold 3 Thom Browne vor fi vândute la un preț mai mare decât edițiile standard.

Colaborarea cu brandul american a devenit acum o tradiție pentru lansările mari de Samsung Galaxy. Acesta este al treilea an în care Samsung a colaborat cu compania americană de modă pentru variantele sale de ediție specială. Modelul precedent Galaxy Z Flip Thom Browne Edition a fost rapid vândut în Coreea de Sud, în timp ce Galaxy Z Fold 2 Edition a fost foarte căutat în China și Thailanda.

Thom Browne (născut în 1965) este un celebru designer de modă american. Este și fondatorul mărcii lansată în 2001, un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. În 2020 avea 49 de magazine proprii în întreaga lume.

În ultimii doi ani, desenele au avut o schemă de culori gri cu dungile de culoare specifice mărcii americane. Anul acesta, culoarea predominantă pentru toate produsele Thom Brown este albul. Fiecare articol are dungi sau elemente albastre și roșii, completând schema tricolor iconică a casei de modă americane. Toate dispozitivele au, de asemenea, temă personalizată, tapet, pictograme și fețe de ceas.

Ediția Thom Browne a Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 și Galaxy Watch 4 Classic sunt deja disponibile pentru precomandă. Mai trebuie specificat că modelele vor fi disponibile în anumite piețe în cantități limitate.