Acasă Stiri Tizen 3.0 acum pe Gear S3 Classic și Frontier cu Value Pack

Tizen 3.0 acum pe Gear S3 Classic și Frontier cu Value Pack

Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune smartwatch-uri din categoria dispozitivelor portabile, Samsung Gear S3 a fost lăudat pentru designul său, pentru aspectul elegant și prietenos, dar și pentru inovație tehnologică. Samsung a lansat o actualizare majoră pentru Gear S3. Numit update-ul Value Pack, acesta aduce sistemul de operare Tizen 3.0 pe Samsung Gear S3 Classic și Gear S3 Frontier și, ca rezultat, o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri. Cu această actualizare, Gear S3 rulează aproape același software ca Samsung Gear Sport, cu noi caracteristici și îmbunătățiri care fac ceasul „mai versatil decât oricând„.

De fapt, există atât de multe aici, încât nu suntem siguri de unde să începem. Am mai scris despre caracteristicile, ce ies în evidență, ale sistemului de operare Tizen 3.0 pentru smartwatch-urile Samsung, dar acestea nu sunt singurele adăugate de actualizarea Value Pack.

Actualizarea vine cu îmbunătățiri care sporesc utilitatea dispozitivului și simplifică accesul utilizatorilor la informațiile pe care se bazează. Value Pack transformă Gear S3 într-un controler, un tracker, un comunicator și, bineînțeles, un ceas – toate într-un singur dispozitiv.

Monitorizarea avansată a ritmului cardiac în timp real, cu o precizie îmbunătățită și feedback detaliat, permite utilizatorilor să-și monitorizeze în permanență activitatea de ritm cardiac. Ei își pot controla, de asemenea, greutatea mai eficient prin intermediul funcției de gestionare a nutriției, unde pot adăuga cu ușurință caloriile consumate. Pot verifica echilibrul caloric și îl pot compara cu ținta zilnică.

Pasionații de fitness care doresc să ducă antrenamentul la alt nivel vor aprecia caracteristica Samsung Health Fitness Program, care le permite să urmărească programele de exerciții de la smartphone-ul lor sincronizat cu un televizor. Odată conectați, pot folosi dispozitivul Gear S3 pentru a controla conținutul afișat, pentru a afișa ritmul cardiac pe televizor, în special pentru acei care se antrenează acasă.

În plus față de căutarea contactelor prin intermediul dispozitivului, utilizatorii pot crea acum contacte noi chiar de pe ecranul dispozitivului Gear S3.

Actualizarea face, de asemenea, cadranul inelar mai intuitiv, cu acțiuni diferite, acum adaptate la viteza de rotire a cadranului. O rotație rapidă, atunci când vizualizați fețele de ceas, va mări ecranul pentru a încadra mai multe fețe de ceas pe ecran. Alte caracteristici includ răspunsuri rapide pentru mesaje, abilitatea de a sorta aplicațiile în ordinea în care au fost utilizate recent și de a seta o piesă muzicală salvată în ceas ca ton de sonerie.

Chiar și funcția SOS a fost îmbunătățită, iar cererile SOS includ acum informații despre altitudine pentru o mai ușoară urmărire în caz de urgență.

SOS semnalul de alarmă SOS constă într-o succesiune continuă de trei puncte, trei linii, trei puncte (• • • — — — • • •), care în codul Morse înseamnă Save Our Souls „Salvați sufletele noastre”. A fost adoptat pentru prima oară de către Guvernul German în aprilie 1905 și a intrat în vigoare la 1 iulie 1908. Este și azi descrierea internațională a unui semnal de alarmă.

În general, aceasta este o actualizare majoră și ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea. Este o descărcare de 258 MB și durează până la 10 minute pentru instalare. Deci asigurați-vă că dispozitivul dvs. Gear S3 este suficient de încărcat, ca baterie, înainte de a începe actualizarea.

În plus, Samsung Gear S3 va fi compatibil cu Samsung Connect. Aplicația Samsung Connect este momentan disponibilă numai pentru anumite dispozitive mobile, tabletele nu sunt incluse. „Samsung Connect vă permite să controlați dispozitivele și aparatele inteligente compatibile, inclusiv luminile, încuietorile, televizorul și multe altele cu o rotire a cadrului ceasului„. Aplicația va fi susținută și de Samsung Gear Sport. Susținerea Samsung Connect pe Gear Sport, precum și pe Samsung Gear 3 are sens, deoarece ambele se bazează pe același sistem de operare, adică Tizen.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...