Noul ton de apel „Over the Horizon” mai retro dar optimist

217
Over-the-Horizon-2023
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce lumea și viața noastră de zi cu zi continuă să fie reconstruite pe baza optimismului, avem nevoie de o nouă modalitate de a exprima pozitivitatea. Acest gând a determinat pe DJ Yaeji să reimagineze tema emblematică „Over the Horizon” pentru seria Galaxy S23.

Noul ton de apel Over The Horizon pentru seria Galaxy S23 este asociat cu un videoclip. Samsung a optat pentru tema retro pentru noul ton de apel, iar videoclipul însoțitor este realizat folosind un amestec de grafică digitală și stop-motion, prezentând orașele, natura și animalele din jurul nostru. Noua temă celebrează optimismul și pozitivitatea lumii, care au fost remarcate în special după recenta pandemie de coronavirus.

Over the Horizon pentru seria Galaxy S23 mai optimist și mai pozitiv

DJ Yaeji este unul dintre cei mai interesanți artiști electronici din scena muzicii moderne. Cântăreața de origine coreeană a compus această versiune de ton de apel, crezând că toți trebuie să ne exprimăm pozitivitatea. Noul ton de apel evocă sentimente universale de speranță și bucurie și îl puteți asculta în videoclipul de mai jos.

Unul dintre cei mai interesanți artiști tineri actuali, DJ Yaeji, a realizat melodia folosind o fuziune de elemente electronice. Această versiune jucăuşă evocă sentimentele universale de speranţă şi bucurie, invitându-ne să ne imaginăm şi să fim optimişti cu privire la ceea ce se află de cealaltă parte a orizontului. Videoclipul „Over the Horizon” 2023 realizat de DJ Yaeji încorporează atât artă stop-motion, cât și grafică digitală, potrivit SamsungNewsroom.

DJ Yaeji a lansat primul ei single, „New York ’93”, cu referire la anul nașterii – 2016. A lansat apoi „Therapy” în iulie 2017, urmat de Remixes și „Last Breath”. Albumul „With a Hammer” va fi lansat în aprilie 2023. Yaeji locuiește în Brooklyn NY.

Tonul de apel „Over the Horizon” a fost lansat pentru prima dată de Samsung cu Galaxy S2 în 2011. De atunci compania a colaborat cu diferiți artiști celebri pentru a reimagina tema muzicală. Amintim aici pe SUGA of BTS (2022 și 2021 pe Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3) și Pétur Jónsson (2018).

Acum Over The Horizon pentru seria Galaxy S23 merge mai departe cu DJ Yaeji, pentru deliciul milioanelor de posesori de Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.