Președintele Trump „învinuiește Samsung” în ultima postare pe Twitter

1291

Chiar dacă nu sunteți interesați de politica Statelor Unite, este posibil să știți că președintele Donald Trump are o relație de „dragoste” cu Twitter. Postările sale au fost adesea imprevizibile și împotriva normelor comunicării prezidențiale, dar pe d-nul Donald Trump nu îl interesează. Președintele american a folosit Twitter pentru a sprijini candidații preferați și emisiunile de televiziune, cât și pentru a critica rivalii politici și mass-media care nu-i sunt pe plac. Ultima sa țintă nu este un jucător politic sau o personalitate mediatică, este Samsung.

Președintele Trump a „învinovățit Samsung” pentru peste 50.000 de mesaje text pierdute, trimise pe parcursul unei perioade de cinci luni între agentul FBI Peter Strzok și avocatul Lisa Page. Cei doi l-au criticat pe Donald Trump și pe alți candidați prezidențiali în mesajele lor text.  Aceste mesaje text făceau parte din ancheta specială a consilierului Robert Mueller despre eventualele legături dintre campania prezidențială a lui Trump și Rusia. Departamentul de Justiție a spus că domnul Strzok, agent FBI, și Lisa Page, avocat al FBI, au schimbat aproape 50.000 de texte timp de doi ani între 1 iulie 2015 și 28 iulie 2017. Oficialii FBI le-au spus parlamentarilor că o serie de mesaje text schimbate între 14 decembrie 2016 și 17 mai 2017 lipsesc. Numărul total de texte lipsă nu este cunoscut.

Asistentul general adjunct Stephen Boyd a declarat Congresului că numeroasele telefoane Samsung utilizate de FBI nu au reușit să „capteze sau să stocheze mesaje text din cauza problemelor de confuzie în legătură cu lansarea, furnizarea și actualizările de software care au redus capacitățile FBI de colectare a datelor„.

Procurorul general Jeff Sessions a promis să găsească textele lipsă.

Unde sunt cele 50.000 de mesaje text importante dintre Lisa Page și Peter Strzok? Blaming Samsung! „, A postat președintele Donald Trump pe Twitter.

Este interesant de observat că președintele Donald Trump utilizează un telefon Samsung pentru a-și posta mesajele pe Twitter.

Donald Trump este al 45-lea președinte al Statelor Unite. La cei 70 de ani ai săi, Trump este cea mai în vârstă persoană care își asumă președinția Statelor Unite. Donald Trump este de origine germană din partea tatălui său și de origine scoțiană din partea mamei sale.

Samsung nu a comentat pe tweet-ul președintelui. De asemenea, nu este clar dacă incapacitatea telefoanelor de a captura mesajele s-a datorat software-ului și protocoalelor de securitate pe care FBI le-a instalat după cerințele sale sau dacă unei probleme reale cu receptoarele.

VIASamMobile
SURSĂWashingtonTimes