Uimitorul Galaxy S8 Rose Pink de la Samsung disponibil în UK

1246

Samsung a lansat o nouă variantă Rose Pink pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ în Marea Britanie. Samsung Galaxy S8 Rose Pink a fost disponibil inițial doar în Taiwan și Coreea de Sud. Noua variantă de culoare lansată în United Kingdom nu aduce telefoanelor noi caracteristici. Cele două sunt listate ca apărând „în curând„, pe site-ul Samsung din Marea Britanie fără informații despre prețuri.

Acum când toată lumea așteaptă cu nerăbdare lansarea lui Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, gigantul high-tech sud-coreean face o mișcare neașteptată cu Galaxy S8 și Galaxy S8+. Samsung încearcă să obțină cât mai mult profit posibil din aceste telefoane, înainte de lansarea smartphone-urilor Galaxy S9 și S9+. Când Samsung a lansat Galaxy S8 în aprilie anul trecut, compania a fost lăudată de toată lumea pentru designul telefonului. Acum el a devenit smartphone-ul anului 2017.

În conformitate cu site-ul Androidauthority, noua culoare se alătură opțiunilor Black Midnight, Orchid Gray, Coral Blue și Arctic Silver, ceea ce aduce numărul total de opțiuni de culoare, pentru utilizatorii din Marea Britanie și din cele două locuri unde a fost lansat anterior telefonul, la cinci. Cu siguranță această culoare nu place oricui, dar gustul și culoarea nu se discută, dar opțiunea Rose Pink adaugă un pic de viață opțiunilor de culoare, altfel destul de opace ale lui Galaxy S8, cel puțin în Marea Britanie.

Reamintim că această culoare roz nu este una nouă pentru Galaxy S8 – a fost disponibilă până acum în Taiwan și în țara de origine a lui Samsung, Coreea de Sud. În mod poate ciudat pentru unii, noua culoare a fost chiar populară în țările respective, astfel încât ar putea deveni o alegere populară și în Marea Britanie.

Marea Britanie – drapelul național al Regatului Unit, Union Jack (Steagul Uniunii), este combinația a trei steaguri: al Angliei, al Scoției și al Irlandei. Castelul Windsor este considerat unul dintre cele mai vechi reședințe regale, încă folosit de o familie regală. A fost construit inițial în anul 1070 și apoi reconstruit din piatră în anul 1170.

Credem că este întotdeauna mai plăcut să ai mai multe opțiuni de culoare atunci când vrei să cumperi un telefon scump iar noua variantă de culoare este binevenită.

Samsung Galaxy S9 nu este așteptat să facă un salt foarte mare înainte față de Galaxy S8, în același mod în care Galaxy S8 a făcut de la Samsung Galaxy S7. Cu alte cuvinte, Galaxy S8 este încă un smartphone foarte bun, care va fi o alegere excelentă mult timp de acum înainte.

Dacă doriți să cumpărați un Galaxy S8 sau un Galaxy S8+ Rose Pink în UK, acesta este disponibil de la „retaileri selectați” și de la magazinul online Samsung, deși magazinul Samsung spune că opțiunea de culoare Rose Pink va fi disponibilă „în curând„. Conform unor informații această opțiune de culoare este posibil să fie disponibilă în viitor și pe alte piețe.