Uscătoarele de rufe Samsung înregistrează vânzări record

710
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Uscătoarele Samsung au înregistrat o performanță record de vânzări luna trecută în Coreea de Sud. În special au crescut vânzările la uscătoarele de rufe cu volum mare de uscare. Vânzările de uscătoare Samsung au crescut cu peste 60% în iulie față de aceeași lună a anului trecut.

În special, proporția de modele cu o capacitate de uscare 14 kg sau mai mult, din vânzările totale de uscătoare Samsung (9, 14, 16, 17 kg), a crescut până la 94% luna trecută, un nivel record. Proporția vânzărilor de uscătoare de mare capacitate, care a fost de 85% anul trecut, este într-o continuă creștere în industria electrocasnică.

Samsung a lansat anul acesta un uscător de 17 kg

După ce a lansat mai multe variante de uscătoare de mare capacitate 14 – 16 kg, Samsung a lansat în luna iulie un uscător de 17 kg.  Acest uscător de 17 kg are o popularitate incredibilă în Coreea de Sud, conform News Samsung. Volumul vânzărilor de Grande Dryer AI a depășit 10.000 de bucăți în aproximativ o lună după lansare.

Avantajul uscătorului Grande Dryer AI este că are 360 ​​de găuri de aer în spatele recipientului de uscare. Aceste găuri creează mai multă ventilație, astfel încât chiar și foarte multe rufe pot fi uscate uniform și rapid. Lee Dal-rae, directorul executiv al Diviziei Electrocasnice Samsung Electronics, a declarat: „Primim un răspuns bun de pe piața internă. Noul uscător are o capacitate mare de uscare și un consum mic de energie”.

Samsung a prezentat în 2012 tehnologia Eco Bubble pentru mașinile de spălat. Tehnologie Eco Bubble pompează aer în apă producând bule care în contact cu detergentul produc mai multă spumă. Rezultă o spălare mai eficientă și un consum mai mic de energie, detergent și apă.

În plus, uscătoarele companiei care au fost lansate anul acesta au o eficiență energetică excelentă pentru toate variantele de capacitate. Sunt incluse aici uscătoarele de rufe cu o capacitate de 9 kg, 14, 16 și 17 kg. Samsung a lansat anul acesta și o mașină de spălat cu uscător Grande AI de 24 kg. Costă aproximativ 1.550€. Compania nu a comunicat deocamdată disponibilitatea și prețul la Grande AI de 24 kg pentru alte zone.