Peste 10% din utilizatorii de iPhone vor trece la Samsung Galaxy S8 și S8+

2068

Un recent sondaj efectuat în Marea Britanie, relevă că peste 10% din utilizatorii de telefoane Apple iPhone vor trece la noile modele Samsung Galaxy S8 sau Galaxy S8+.

Potrivit firmei Insurance2go, mai mult de 10% dintre proprietarii de iPhone intervievați au declarat că ei ar lăsa Apple pentru a cumpăra Samsung Galaxy S8 sau un S8+.

De asemenea, sondajul a arătat că 30% dintre utilizatorii LG sunt pentru trecerea la Samsung Galaxy S8/S8+.

De ce? Fac acest lucru, deoarece noi modele emblematice ale lui Samsung arată mai bine decat G6 LG. 27% dintre utilizatorii HTC pleacă pentru Galaxy S8 și S8+.

58% din proprietarii de Samsung planifică modernizarea telefonul lor, cu toate că cifrele nu ne spun cât de mulți dintre ei sunt proprietari de Samsung Galaxy S7/S7 Edge, care vor să treacă la noile modele.

„iPhone a dominat piața smartphone în ultimii ani, în ciuda concurenței acerbe din partea lui Samsung și a altor telefoane Android. Cu toate acestea, mai mulți consumatori sunt pentru trecerea la Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, din cauza specificatiilor mai bune. În ultimii ani, am observat un raport în schimbare față de telefoanele Android Apple – iar această cercetare arată că de, Apple are nevoie de ceva nou pentru a păstra fanii loiali.”- Spune Gary Beeston, Director de Marketing, Insurance2Go.

Insurance2go este numele comercial al Loyal Insurance Services Ltd, o companie din Marea Britanie care asigură telefoanele de mare valoare. Compania are sediul în Portsmouth, și face asigurări la smartphone-uri, telefoane mobile, iPhone-uri, laptop-uri, iPad-uri și tablete. 

Asigurările pentru telefoanele mobile, din categoria high-end, precum și din celelalte categorii enumerate mai sus, sunt o practică frecventă în multe țări europene și pe alte piețe, clienții sunt atașați de aceste terminale, unele foarte scumpe, și vor să se asigure în cazul pierderii, deteriorării sau furtului unui astfel de terminal.

VIAPhoneArena