Acasă Stiri 4 lucruri pe care utilizatorii le iubesc cel mai mult la Galaxy...

4 lucruri pe care utilizatorii le iubesc cel mai mult la Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 este un dispozitiv important pentru Samsung, a avut printre altele, sarcina de a asigura că gama Note se întoarce acolo unde îi este locul. Și, Galaxy Note 8 a reușit mai mult decât atât.

Ne amintim că d-nul D.J. Koh, Președintele Mobile Communications Business, de la Samsung Electronics a declarat cu referire la gama Note că: „Vom aduce înapoi un telefon mai bun, mai sigur și foarte inovatoar„. Samsung s-a întrecut pe sine cu acest phablet, depășind așteptările tuturor.

Galaxy Note 8 are cea mai bună afișare de pe un smartphone Android, și aduce o configurare dublă a camerei foto, pentru prima dată pe un smartphone Samsung. În același timp au fost păstrate toate celelalte caracteristici care au făcut din Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ telefoane cu adevărat impresionante.

Galaxy Note 8 este un smartphone care este mai mult decât un Galaxy S8 cu un stilou S-Pen. Pentru toți utilizatorii, Note 8 este un telefon la superlativ, nimeni nu critică nimic la acest super-telefon iar toate recenziile făcute acestuia sunt pline de epitete și comparații dintre cele mai laudative.

Totuși, între atâtea laude, cei care folosesc zilnic acest telefon au câteva preferințe printre extraordinarele sale specificații.

Sunt caracteristici pe care utilizatorii le iubesc, și parafrazând puțin, dacă dragoste e, totul e ok…

“Dacă dragoste nu e, nimic nu e.” Este un citat din Marin Preda din romanul Cel mai iubit dintre pământeni, scris în anul 1980. Sunt cuvintele, citate după Apostolul Pavel, cu care se încheie romanul.

Vă prezentăm mai jos aceste caracteristici, iubite și lăudate de toți posesorii de Samsung Galaxy Note 8.

Ecranul – Este minunat, nu trebuie să utilizați telefonul Note 8 decât câteva zile pentru a vedea cu adevărat cât de minunat este afișajul Super AMOLED de 6,3 inch. Ecranul lui Galaxy S8 a fost și este extraordinar, dar Samsung a făcut progrese suplimentare în următoarele luni și a adăugat câteva îmbunătățiri pentru panoul folosit în Galaxy Note 8. A rezolvat problema echilibrului de culoare care a afectat marginile ecranului la S8 și S8+. Ecranul lui Note 8 este, de asemenea, mult mai luminos în aer liber.

Ecranul nu se curbează la fel de mult la margini, ceea ce îl face mai confortabil în utilizare și oferă telefonului un aspect profesionist și mai sobru. Dincolo de toate acestea repetăm din nou, trebuie să folosiți Galaxy Note 8 pentru a înțelege de ce afișajul este atât de bun. Este o bucurie și o satisfacție deosebită să folosești acest telefon zilnic, este peste Galaxy S8 și S8+. Va fi interesant de văzut ce aduce Samsung pe piață cu viitorul Galaxy S9 de anul viitor.

 

Software – Sistemul de operare este foarte bun și intuitiv, se simte o soliditate și o siguranță în tot ce faceți pe telefon, rulează ușor și lin, nu prezintă semne de încetinire. Samsung pare să lucreze la optimizarea suplimentară a software-ului pentru dispozitivele Note, în comparație cu emblematicele Galaxy S, lansate în același an. Poate compania sud-coreeană folosește lunile care fac diferența între lansările dispozitivelor din gama S și Note pentru a ajusta totul, pentru un plus de performanță. Oricum se observă multe îmbunătățiri față de gama S, prin mai multe actualizări ale soft-ului la Galaxy Note 8.

Nu este absolut nimic, în această privință, de criticat la Note 8 și toată lumea este încântată de software-ul de pe acest telefon. Performanță foarte bună, este constant și rapid în orice face. Sperăm că va merge în același ritm și în continuare.

 

Camerele foto – Configurarea acestui smartphone cu sistem de camere foto duale plus un zoom 2x este mai mult decât utilă. Inițial utilizatorii au fost sceptici cu privire la ce poate face acest sistem, acum aceste camere încântă pe toată lumea. Capacitatea de mărire cu zoom-ul de 2x este foarte utilă, aproape nu se observă nici o diferență între fotografiile făcute cu o cameră normală și cele făcute cu zoom-ul 2x. Au aproape aceeași calitate a imaginii.

Dacă faceți o fotografie a unui subiect de la aproximativ 4 metri funcția Live Focus va fi activată automat. Ambele camere din spate realizează simultan două imagini și vă permit să salvați ambele imagini. Live Focus, vă permite să ajustați fundalul fotografiei înainte de a o face și să reglați manual profunzimea câmpului după ce ați făcut fotografia. Chiar dacă unii utilizatori s-au obișnuit mai greu cu acest Live Focus, acum este indispensabil pentru o fotografie bună.

Deoarece ambele obiective din camera spate sunt stabilizate optic, fotografiile neclare sunt de domeniul trecutului, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar.

Fără îndoială Galaxy Note 8 dispune de cele mai bune camere foto de pe un smartphone Samsung și poate cele mai bune de pe piață.

 

Durata de viață a bateriei – Din start să spunem că durata de viață a bateriei unui smartphone nu este niciodată destul de mare, niciodată atât cât ne-am dori. Mulți dintre cei care folosesc Galaxy Note 8, au un dispozitiv cu două cartele SIM active. Și totuși sunt impresionați de durata de viață a bateriei.

Din varii motive, durata de viața a acumulatorului este mai bună pe Note 8, comparativ cu Galaxy S8+, și este de asemenea, mai consistentă. Bateria nu se descarcă prea repede fără nici un motiv. Acest lucru ar putea fi rezultatul optimizării de către Samsung a acestei baterii mai mici ca a lui S8+.

Sigur că aceste caracteristici enumerate mai sus sunt doar cîteva din cele mai „gustate” și apreciate de utilizatori. Mai putem enumera, traducerea rapidă, faptul că puteți face două fotografii simultan, puteți scrie notițe cu S Pen-ul și să le păstrați pe ecran sau să trimiteți mesaje Live.

Samsung Galaxy Note 8 este un telefon fantastic de la design până la software, mulțumește și încântă pe toată lumea.

SourceSamMobile

Stiri

Procesoarele Samsung Exynos cu GPU AMD ar putea ajunge anul acesta

Samsung a anunțat recent că procesoarele sale de vârf Exynos, de generație următoare, vor avea GPU AMD. Aceste viitoare procesoare Samsung Exynos...

Galaxy Tab A 10.1 (2021), o altă tabletă Samsung mid-range în lucru

Recent am scris și am publicat fotografii cu designul și detalii despre tableta Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2021). Acum, am primit...

Galaxy A72 4G este disponibil pe site-ul oficial, lansare iminentă

Samsung este pregătit să lanseze două smartphone-uri noi în seria Galaxy A destul de curând. Compania intenționează să lanseze pe Samsung Galaxy...

Samsung a prezentat noi sisteme de climatizare la Climate Solutions Day

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a organizat evenimentul Climate Solutions Day pentru parteneri. Deviza...

Cele mai bune aplicații GPS și de navigație pentru Galaxy Watch / Gear S3

Samsung Galaxy Watch este un membru important al smartwatch-urilor Samsung. Acesta are multe caracteristici și funcții avansate. După lansarea modelelor Gear S3...

ECG și măsurarea tensiunii arteriale pe Galaxy Watch 3 și în România

Samsung a anunțat astăzi că extinde funcțiile de urmărire a tensiunii arteriale și ECG ale Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active...

Au apărut prețurile pentru Galaxy A52 și Galaxy A72 în Europa

Samsung are foarte aproape de lansare modelele Galaxy A52 și Galaxy A72. Se așteaptă ca ambele smartphone-uri de nivel mediu să sosească...