Acasă Stiri Utilizatorii de Galaxy Note 10 primesc un nou stil de date meteo

Utilizatorii de Galaxy Note 10 primesc un nou stil de date meteo

Experiența Samsung Weather pe Galaxy Note 10 obține o actualizare datorită unui parteneriat cu The Weather Channel, o filială a IBM. Acest serviciu este limitat în prezent la dispozitivele Galaxy Note 10 și este disponibil în toată lumea, excepție face China, Japonia și Coreea de Sud.

Este pentru prima dată când clienții care achiziționează un Samsung Galaxy Note 10 vor avea acces la noi caracteristici în Samsung Weather. Acestea includ alerte meteorologice emise de autorități, hărți radar și clipuri video de la echipa editorială a canalului Weather Weather.

Galaxy Note 10 și Note 10+ acceptă noile date meteo și în România

În prezent alertele meteo emise de autorități sunt acceptate printre altele în România, Moldova, Austria, Australia, Belgia, Canada sau Croația. Mai sunt și alte țări din Europa unde sunt acceptate cum ar fi Republica Cehă, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Spania, Serbia, Suedia și Elveția. Sunt acceptate noile anunțuri meteo pe Galaxy Note 10 și Note 10+ și în Marea Britanie și Statele Unite.

Hărțile radar sunt disponibile și acceptate de Galaxy Note 10 și Note 10+  în toată lumea, cu excepția Chinei, Japoniei și Coreei. Videoclipurile sunt disponibile în limba engleză și limba spaniolă. În plus, utilizatorii vor primi alerte meteorologice emise de guvern de pe widgetul meteo al smartphone-ului pe ecranul de pornire.

Limba spaniolă este una dintre cele șase limbi oficiale ale ONU. Spaniolă se situează pe locul doi ca cea mai vorbită limbă maternă din lume. Aproximativ 450 de milioane de persoane vorbesc limba spaniolă ca limbă maternă. Aproximativ 75% din vocabularul spaniol modern este derivat din limba latină.

Verificarea prognozei meteo este considerată o activitate zilnică pentru oamenii din întreaga lume. Conform specialiștilor din domeniu este una dintre cele mai frecvente activități pe dispozitivele mobile. Proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy folosesc Samsung Weather, alimentat de The Weather Channel, pentru a vedea prognoza meteo.

Samsung colaborează cu The Weather Channel începând cu Galaxy S8

Samsung Weather permite, de asemenea, utilizatorilor de Samsung Galaxy Note 10 să se conecteze direct la site-ul web The Weather Channel – weather.com – pentru a vizualiza hărți radar în timp real, oferind utilizatorilor acces la date radar de înaltă rezoluție, din trecut, din viitorul apropiat și la starea vremii în acel moment.

Samsung se angajează să ofere inovații semnificative utilizatorilor săi. Parteneriatul cu The Weather Channel este un alt exemplu al eforturilor noastre continue de a furniza servicii perfecte, care sunt accesibile pe scară largă, pentru a simplifica viața proprietarilor de dispozitive Galaxy”. A spus Yongje Kim, vicepreședinte executiv al Biroului Business Service la Mobile Communications Business Samsung. „Împreună cu The Weather Channel, oferim oamenilor mai multe informații și facem verificarea meteo pe Note 10 mai ușoară și mai rapidă”.

The Weather Channel a alimentat Samsung Weather pe telefoanele Samsung începând cu Galaxy S8. De atunci The Weather Channel este prestatorul de date meteorologice implicit pe mai multe smartphone-uri Samsung, acum cu multe noutăți pe Galaxy Note 10.

Stiri

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, un telefon pregătit pentru război!

Samsung a mai lansat anterior o ediție Tactical Edition, Samsung Galaxy S9 Tactical Edition. Acum Samsung a lansat Galaxy S20 Tactical Edition,...

Galaxy M31s și Galaxy M51, detalii despre camere și programul lansării

Smartphone-urile Samsung Galaxy M31s și Galaxy M51 sunt de așteptat să își facă debutul global în India. Am mai scris despre aceste telefoane...

Samsung oferă divertisment pentru acasă în aer liber cu The Terrace TV

Samsung The Terrace (Terasa) este cel mai recent televizor de stil de viață Lifestyle, cu bară de sunet. Terasa extinde portofoliul de...

Telefoanele 5G din seria Galaxy S20 cele mai bine vândute din SUA

Seria Galaxy S20 cu modelele 5G s-a vândut bine în SUA. Nu este o surpriză, având în vedere că nu există competiție...

AI pentru toată lumea: accesibilitatea îndeplinită de Bixby Vision

De la scaune cu rotile la aparate auditive, tehnologia asistativă este esențială pentru îmbunătățirea participării sociale a persoanelor cu dizabilități. Pe măsură...

Samsung lansează cele mai mari soundbar-uri premium în SUA

Samsung aduce cele mai noi și cele mai mari soundbar-uri în Statele Unite în câteva săptămâni, a anunțat vineri compania. Noua gamă...

Smartphone-urile din seria Galaxy A 2020 care ajung în SUA

În aprilie, Samsung a anunțat că va lansa o serie de telefoane din seria Galaxy A în SUA. Dintre acestea, Galaxy A51,...