Utilizatorii de Galaxy Note 10 primesc un nou stil de date meteo

882
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Experiența Samsung Weather pe Galaxy Note 10 obține o actualizare datorită unui parteneriat cu The Weather Channel, o filială a IBM. Acest serviciu este limitat în prezent la dispozitivele Galaxy Note 10 și este disponibil în toată lumea, excepție face China, Japonia și Coreea de Sud.

Este pentru prima dată când clienții care achiziționează un Samsung Galaxy Note 10 vor avea acces la noi caracteristici în Samsung Weather. Acestea includ alerte meteorologice emise de autorități, hărți radar și clipuri video de la echipa editorială a canalului Weather Weather.

Galaxy Note 10 și Note 10+ acceptă noile date meteo și în România

În prezent alertele meteo emise de autorități sunt acceptate printre altele în România, Moldova, Austria, Australia, Belgia, Canada sau Croația. Mai sunt și alte țări din Europa unde sunt acceptate cum ar fi Republica Cehă, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Spania, Serbia, Suedia și Elveția. Sunt acceptate noile anunțuri meteo pe Galaxy Note 10 și Note 10+ și în Marea Britanie și Statele Unite.

Hărțile radar sunt disponibile și acceptate de Galaxy Note 10 și Note 10+  în toată lumea, cu excepția Chinei, Japoniei și Coreei. Videoclipurile sunt disponibile în limba engleză și limba spaniolă. În plus, utilizatorii vor primi alerte meteorologice emise de guvern de pe widgetul meteo al smartphone-ului pe ecranul de pornire.

Limba spaniolă este una dintre cele șase limbi oficiale ale ONU. Spaniolă se situează pe locul doi ca cea mai vorbită limbă maternă din lume. Aproximativ 450 de milioane de persoane vorbesc limba spaniolă ca limbă maternă. Aproximativ 75% din vocabularul spaniol modern este derivat din limba latină.

Verificarea prognozei meteo este considerată o activitate zilnică pentru oamenii din întreaga lume. Conform specialiștilor din domeniu este una dintre cele mai frecvente activități pe dispozitivele mobile. Proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy folosesc Samsung Weather, alimentat de The Weather Channel, pentru a vedea prognoza meteo.

Samsung colaborează cu The Weather Channel începând cu Galaxy S8

Samsung Weather permite, de asemenea, utilizatorilor de Samsung Galaxy Note 10 să se conecteze direct la site-ul web The Weather Channel – weather.com – pentru a vizualiza hărți radar în timp real, oferind utilizatorilor acces la date radar de înaltă rezoluție, din trecut, din viitorul apropiat și la starea vremii în acel moment.

Samsung se angajează să ofere inovații semnificative utilizatorilor săi. Parteneriatul cu The Weather Channel este un alt exemplu al eforturilor noastre continue de a furniza servicii perfecte, care sunt accesibile pe scară largă, pentru a simplifica viața proprietarilor de dispozitive Galaxy”. A spus Yongje Kim, vicepreședinte executiv al Biroului Business Service la Mobile Communications Business Samsung. „Împreună cu The Weather Channel, oferim oamenilor mai multe informații și facem verificarea meteo pe Note 10 mai ușoară și mai rapidă”.

The Weather Channel a alimentat Samsung Weather pe telefoanele Samsung începând cu Galaxy S8. De atunci The Weather Channel este prestatorul de date meteorologice implicit pe mai multe smartphone-uri Samsung, acum cu multe noutăți pe Galaxy Note 10.