Acasă Stiri Va fi Galaxy S9 ultimul din gama S înainte de Galaxy X?

Va fi Galaxy S9 ultimul din gama S înainte de Galaxy X?

Samsung Galaxy S9 este cel mai nou smartphone din gama Galaxy S. Potrivit unei informații de la site-ul chinez GizChina, care deține informația dintr-o sursă sud-coreeană apropiată de firma Samsung, Galaxy S9 va fi ultimul smartphone de la Samsung care va purta acest nume. În loc să continue cu Galaxy S10 Samsung va denumi succesorul lui S9… Galaxy X.

Sigur că ne gândim că Galaxy X ar trebui să fie numele smartphone-ului pliabil Samsung. Așa au fost toate zvonurile de până acum, dar nu au existat deloc dovezi care să susțină aceste zvonuri. Merită menționat că suntem la mai bine de un an distanță până la apariția succesorului de drept a lui Galaxy S9, așa că se poate întâmpla orice.

Pe 25 februarie 2018, Samsung va prezenta Galaxy S9. Până în prezent, smartphone-ul de ultimă generație era mult mai așteptat ca o versiune îmbunătățită a Galaxy S8 din 2017 decât ca un nou telefon. În realitate, acest dispozitiv ar putea avea o semnificație simbolică mult mai mare în istoria Samsung. Potrivit site-ului GizChina, Galaxy S9 va fi cel mai nou smartphone din gama Galaxy S dar și ultimul!

Ca o reamintire, primul Galaxy S a fost lansat de Samsung pe 4 iunie 2010. De atunci, gigantul sud-coreean a reușit să fie liderul pieței smartphone-urilor la scară globală, cu această gamă de modele remarcabile, cumulând designul, performanța și inovația. De fapt, Galaxy S8 este atât de reușit încât este greu de imaginat cum Samsung și-ar putea depăși propria bijuterie. Dacă credem informațiile lansate de GizChina, singura soluție găsită de Samsung ar fi să facă o gamă nouă.

Deci, potrivit sursei, telefonul pilot Samsung de la începutul lui 2019 ar purta numele Galaxy X. Citind acest nume unii vor crede probabil că gigantul asiatic încearcă să imite Apple și iPhone X de la sfârșitul anului 2017. Cu toate acestea, fanii Samsung știu că Galaxy X este numele de cod al smartphone-ului pliabil Samsung, așteptat încă din 2012. În mod surprinzător, până acum, Galaxy X era așteptat ca un smartphone „off-the-shelf”, un dispozitiv experimental unic destinat a fi comercializat în cantități mici și lansat alături de seriile emblematice Galaxy S și Galaxy Note.

Cu toate acestea, la începutul lunii ianuarie 2018, Samsung a anunțat că smartphone-ul său pliabil Galaxy X va fi lansat la sfârșitul lui 2017 sau la începutul anului 2019. Stelele par a fi aliniate astfel încât galaxiile – Galaxy S9 să treacă direct la Galaxy X în loc de Samsung Galaxy S10. Mai mult decât atât, rețineți că litera X desemnează numărul 10 în cifre romane.

Cifrele romane sunt văzute deobicei ca ieșite din uzul modern, dar se mai folosesc ocazional în diverse circumstanțe pentru a sugera importanța, eternitatea sau claritatea unui oarecare subiect. Sunt notate cu cifre romane secolele, mileniile, numele de monarhi, numerele volumelor de scrieri, evenimentele istorice, titlurile de legi.

Înseamnă că Samsung are mare încredere în smartphone-ul său pliabil pentru a oferi publicului larg un super telefon.

Nu știm cât ne putem baza pe acestă informație, noi am primit-o pe canalele media, a fost publicată pe cele mai multe site-uri despre telefoanele mobile dar, momentan o privim cu oarecare rezervă.

Dacă a ieșit fum și se dovedește că nu a fost foc, vom vedea pe parcursul acestui an, vom vedea de asemenea care va fi viitorul gamei Galaxy S de la Samsung.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...