Va înlocui noua serie Galaxy Fold 2 seria Samsung Galaxy Note?

831
Sursa Foto: letsgodigital.org

Au fost inițial zvonuri că urmașul lui Galaxy Fold va avea un ecran mai mare și un S Pen. Acum aceste zvonuri revin în actualitate. Și nu numai atât, încep să apară speculații că Samsung Galaxy Fold 2 ar putea înlocui seria Galaxy Note.

Recent, mai mulți furnizori de piese pentru Samsung Galaxy Fold 2 au spus că se pregătesc pentru producția de masă a pieselor pentru urmașul lui Galaxy Fold. Fold 2 va avea un ecran cu o diagonală de 8 inch (20,32 centimetri) dintr-o sticlă ultra subțire și suport S Pen. Conform acestor furnizori producția de masă a viitorului Fold 2 este programată să înceapă în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, conform The Korea Herald, nici-un furnizor nu a dat detalii despre data lansării.

Samsung Galaxy Fold 2 cu ecran de 8 inch și S Pen

Unii specialiști din domeniu și observatori din industria telefoniei mobile speculează că Galaxy Fold 2 ar putea înlocui treptat seria pilot Galaxy Note. Seria Note a ajuns și ea la a zecea ediție și sunt specialiști care o consideră bătrână. Totuși Galaxy Note are fanii săi și nu puțini, care adoră ecranele mari și S Pen-ul.

Dacă noul telefon pliabil este dotat cu un ecran de 8 inch, precum și cu S Pen. Astfel utilizatorii variantei Note de 6,8 inch (în special Note 10+ 5G) ar putea fi tentați să opteze pentru o experiență de utilizare mai diversificată pe un ecran și mai mare.

Galaxy Note este o serie de telefoane inteligente bazate pe Android dezvoltate și comercializate de Samsung. Primul telefon Galaxy Note a fost anunțat la IFA Berlin în 2011. Datorită ecranului său de 5,3 inch, Galaxy Note era considerat un telefon cu un ecran extrem de mare!

Pe baza programului normal de lansare, gigantul tech ar trebui să lanseze pe Galaxy Note 11 / Note 20 și pe Galaxy Fold 2 în luna august. Acum au apărut zvonuri că Samsung Galaxy Fold 2 ar putea fi lansat mai repede. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, în perioada următoare ar trebui să apară mai mult informații.

Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip cu ecran din sticlă UTG

Gigantul high-tech dezvoltă permanent noi tehnologii pentru a adăuga și un S Pen la ediția sa pliabilă, potrivit unui oficial al companiei. La Galaxy Fold original ar fi fost dificil de utilizat un S Pen din cauza ecranului mai fragil din folie de poliamidă.

Cu toate acestea, la Galaxy Z Flip dar și la Galaxy Fold 2, Samsung a decis să adopte o sticlă UTG – Ultra Thin Glass. Aceasta este mai robustă decât filmul de poliamidă și una dintre dificultățile tehnologice pare a fi rezolvată. „Ecranul pliabil ar trebui să fie suficient de puternic pentru a suporta presiunea stiloului S Pen”. A spus un oficial al unui subcontractant Samsung„.