Vanilla Ice s-a alăturat echipei Samsung în abordarea sustenabilității

159

Superstarul rap american din anii ’90, Vanilla Ice, s-a alăturat echipei Samsung în problema sustenabilității. Vanilla Ice a relansat single-ul său de succes ‘Ice, Ice Baby’ sub numele de ‘Reduce Your Ice, Ice Baby’, oferind un mesaj puternic „cu un avantaj pe termen lung”.

Prin intermediul noului său videoclip, rapper-ul își încurajează fanii să facă o schimbare mică, dar care va face diferența. Vanilla Ice apelează la întreaga lume pentru a crește temperatura congelatoarelor lor, reducând astfel amprenta de carbon a fiecărui individ pentru un impact global și colectiv.

Dacă fiecare gospodărie din Europa ar crește temperatura congelatorului cu 1 grad Celsius, o cantitate estimată de peste 1 milion de tone de emisii de CO2 ar putea fi reduse anual, conform noilor date emise de Samsung. Aceste emisii de CO2 sunt egale cu emisiile a peste 217.000 de vehicule aflate în circulație într-un an întreg; peste 2,5 miliarde de mile parcurse în medie de vehiculele de pasageri; sau consumul de energie a peste 120.000 de case într-un an.

Vanilla Ice și Samsung abordează sustenabilitatea

Samsung sărbătorește lansarea noului său frigider Bespoke, așa cum este prezentat și în noul videoclip muzical. Bespoke vine în Europa cu o gamă de 14 panouri în diferite nuanțe, care se pot schimba după bunul plac. Puteți alege Glam Glass, pentru o senzație de luminozitate în spațiul în care este amplasat frigiderul și Satin Glass, care inspiră confort și delicatețe.

Îmi place să trăiesc un stil de viață sustenabil, iar eficiența energetică contribuie la îndeplinirea acestui aspect. Întotdeauna caut cele mai moderne metode de economisire a energiei pentru propria mea casă și îmi place foarte mult varietatea de moduri de personalizare a gamei Bespoke. Sunt foarte încântat să lucrez cu Samsung la acest proiect. Muzica este o modalitate de a conecta oamenii și de a răspândi cu ajutorul ei această poveste despre mediul înconjurător”. A spus Vanilla Ice în contextul videoclipului și al campaniei, conform Samsung Newsroom.

Avocatul sustenabilității, Vanilla Ice, face rap pe versurile: “Alright stop, long-term solution, Ice is back with my brand-new invention / Something grabs a hold of me tightly, Energy efficiency, daily and nightly”, calling on the public to “raise the [freezer] temp like a vandal”.

Videoclipul muzical care însoțește piesa prezintă mișcările emblematice de dans a lui Vanilla Ice, care au fost în mare vogă în urmă cu peste treizeci de ani. Astfel el încurajează fanii să facă un pas mic pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului. Dar clipul video mai are o vedetă: frigiderul Samsung Bespoke. Acesta alunecă în jurul cântărețului, în timp ce acesta face rap despre impactul asupra mediului.

Samsung Bespoke – un frigider performant și personalizabil

Pe lângă alegerea a 14 panouri de culori personalizabile în Europa, gama Bespoke oferă confort și performanțele puternice de răcire. Panourile interschimbabile Bespoke și designul modular le permit utilizatorilor să își actualizeze frigiderele-congelatoare pentru a-și satisface orice nevoi.

Funcția Samsung Frost încorporată în frigidere îmbunătățește circulația aerului pentru a menține o temperatură constantă în fiecare colț al frigiderului. În acest fel se previne acumularea de îngheț și gheață. De asemenea, frigiderul atinge temperatura țintă mai repede, crește durabilitatea sistemului de răcire și evită irosirea de energie la decongelare.

Samsung se străduiește să integreze grija față de mediu în tot ceea ce face, în toate produsele sale. Astfel proiectarea noii sale game Bespoke a fost gândită în detaliu pentru a minimiza impactul asupra mediului pe parcursul întregului său ciclu de viață – de la planificare și fabricație la consum și reciclare.

Accesați https://www.samsung.com/ro/explore/food-home/reduce-your-ice-ice-baby/ pentru mai multe informații.