Lansarea la vânzare a seriei Galaxy Note 20 posibil pe 21 august

592
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung se pregătește să lanseze mai multe dispozitive premium luna viitoare, în august. Dacă situația medicală din lume ar fi fost normală, această lansare „Galaxy Unpacked” ar fi fost organizată în cadrul unui eveniment la New York. Acum va fi organizată online, fără participare fizică. Data continuă să fie un mister. A fost vehiculată până acum 5 august. Acum am aflat că seria Galaxy Note 20 va ajunge la vânzare pe 21 august.

Este clar că evenimentul va avea loc în august și va fi complet online. Asta sugerează toate informațiile și cel mai probabil așa se va întâmpla. Atunci când vor fi lansate efectiv dispozitivele care sunt dezvăluite? Va fi sau nu va fi 5 august? Mai multe ziare din Coreea de Sud susțin că lansarea efectivă la vânzare a seriei Galaxy Note 20 a fost setată pentru 21 august. În acest fel devine plauzibilă data de 5 august.

Samsung nu a confirmat data evenimentului Galaxy Unpacked

Compania Samsung nu a confirmat încă data pentru evenimentul său virtual. Cu toate acestea, 5 august a fost menționată ca dată posibilă de mai multe surse. Comenzile prealabile vor începe probabil în aceeași zi sau în ziua următoare. Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+ vor ajunge pe rafturile magazinelor peste aproximativ două săptămâni, pe 21 august.

Presupunem că Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra nu vor fi singurele dispozitive pe care Samsung le dezvăluie pe 5 august. Conform SamMobile, cu ocazia evenimentului Samsung Galaxy Unpacked, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G vor fi lansate și ele. Potrivit mai multor informații din Coreea de Sud, în această țară vor fi lansate doar variante 5G din Galaxy Fold 2 și seria Note 20.

Coreea de Sud este a 12-a cea mai mare economie a lumii după PIB-ul nominal. În 2020 a fost a doua țară din lume, după Norvegia, în privința protecției copiilor. Copii au cele mai bune șanse la supraviețuire și bunăstare datorită asistenței medicale, educației și nutriției.

Nu trebuie să uităm că în Coreea de Sud există acoperire națională 5G și a fost prima din lume care a lansat rețelele 5G. Coreea este întotdeauna una dintre primele piețe din lume care primește noile flagship-uri Samsung. Un lucru normal, de altfel. Compania își lansează acolo prima dată noile produse alături de alte piețe importante, precum Statele Unite. Așadar, există șanse mari ca în 21 august să vedem seria Galaxy Note 20 în „carne și oase”.