Vânzările cumulate de Samsung Soundbar depășesc 30 de milioane de bucăți

207
Vanzari Samsung Soundbar
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că de la lansarea primei bare de sunet în 2008, vânzările cumulate ale barelor sale de sunet au depășit 30 de milioane de unități până în prima jumătate a acestui an. Astfel Samsung Soundbar sunt cu un pas mai aproape de atingerea locului „Nr. 1 global” pentru al nouălea an consecutiv.

Samsung a început afacerea cu bare de sunet în 2008, odată cu lansarea HT-X810, o bară de sunet DVD all-in-one. Acest produs a fost primul din industrie care a conectat fără fir corpul principal și woofer-ul. Samsung Soundbar HT-X810 a primit un răspuns bun din partea consumatorilor. De atunci, Samsung a fost lider în tendințele industriei prin introducerea produselor cu player Blu-ray integrat, montat pe tub de vid și design curbat. În acest fel gigantul hogh-tech sud-coreean a stabilit un nou standard pentru barele de sunet.

Samsung Soundbar au depășit 30 de milioane de bucăți

Ca urmare a acestor eforturi, conform Future Source, o firmă de cercetare globală, Samsung a înregistrat anul trecut o cotă de piață de 19,6% pe piața barelor de sunet din punct de vedere valoric. Astfel Samsung Soundbar s-au menținut pe locul 1 din 2014. Conform Samsung Newsroom și anul acesta, barele de sunet Samsung au primit recenzii favorabile din partea mass-mediei tehnologice globale. Mai multe publicații au remarcat designul innovator și îmbunătățirea semnificativă a conectivității la televizoare, precum și a calității sunetului.

Revista tech britanică T3 a selectat modelul HW-Q990B, produsul de top dintre barele de sunet Samsung, drept „Soundbar of the Year”. T3 a spus: „Multe companii lansează soundbar-uri excelente, dar printre ele, Samsung Soundbar se laudă cu cea mai bună performanță”. În special, T3 a lăudat sunetul tridimensional livrat prin conectarea cu difuzoarele TV prin intermediul funcției Q-Symphony și o experiență surround grozavă care acceptă Dolby Atmos și DTS:X pe 11.1.4 canale.

T3.com este unul dintre cele mai importante site-uri web pentru consumatori din UK. Revista T3 este omologul său tipărit. Revista a fost lansată în noiembrie 1996 și site-ul web în 1998. Peste 38.000 de oameni cumpără un exemplar al revistei T3 în fiecare lună.

Colegii noștri de la site-ul american TechRadar, au declarat: „Dacă doriți să vă bucurați de sunetul Dolby Atmos perfect, bara de sunet super subțire HW-S800B este cea mai bună alegere. Samsung Sounbar S800B are un sunet magnific„.

Pe măsură ce tot mai mulți consumatori apreciază experiența audio pentru a se bucura de imagini perfecte, interesul pentru barele de sunet Samsung este în creștere. Vom continua să introducem noi produse care se potrivesc nevoilor noastre„. A declarat Il-kyung Seong, Vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics.