Seria Galaxy S23: vânzări mai mari peste tot în lume comparativ cu S22

291
Samsung Galaxy S23 in Europe
Sursa foto: via zdnet.com

Cele mai recente smartphone-uri emblematice Samsung au vânzări foarte mari în întreaga lume în comparație cu predecesorii lor. Samsung a declarat că vânzările telefoanelor din seria Galaxy S23 au fost de 1,5 ori mai mari decât cele din seria Galaxy S22 în Europa în aceeași perioadă de timp. De asemenea, cele mai recente telefoane emblematice au performanțe de vânzări mai bune decât seria Galaxy S22 în toate regiunile.

Pe lângă Europa, vânzările în India și Orientul Mijlociu au fost mai mari de 1,4 ori, respectiv de 1,5 ori. În America Centrală și de Sud, unde vânzările au început pe 24 februarie, au fost de 1,7 ori mai mari, a spus Samsung. În Coreea de Sud, vânzările de Galaxy S23, S23+ și Galaxy S23 Ultra au ajuns la un milion de unități. Momentan în Coreea este un ritm similar cu cel al seriei Galaxy S22 lansată anul trecut.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Se așteaptă o creștere de două cifre a vânzărilor din seria Galaxy S23

Președintele Samsung Mobile Experience, TM Roh, a declarat reporterilor la Galaxy Unpacked 2023 din San Francisco că Samsung urmărește o creștere de două cifre în ceea ce privește vânzările pentru seria Galaxy S23 în comparație cu seria Galaxy S22. Potrivit Zdnet, dintre cele trei modele din seria S23, Galaxy S23 Ultra a fost cel mai popular, reprezentând aproximativ 60% din vânzările globale de unități Galaxy S23+ și Galaxy S23 au reprezentat fiecare aproximativ 20%, a spus Samsung. Cifrele arată că există încă o cerere considerabilă pentru telefoane premium Samsung pe piață.

Creșterea a fost cu aproximativ 50% mai mare atât în Europa, cât și în Orientul Mijlociu. A fost și mai mare, cu aproximativ 50%, în „marile țări din America Latină, cum ar fi Brazilia și Mexic”, cu ~70%. Îmbunătățirea de 1,7 ori în ultima zonă pare deosebit de notabilă și mai ales impresionantă. Aici vânzările au fost realizate într-o perioadă mai scurtă de timp, seria a fost lansată mai târziu decât anul trecut.

Asia de Vest include Anatolia, Peninsula Arabă, Iran, Mesopotamia, Munții Armeni, Levantul, Cipru, Peninsula Sinai și parțial Regiunea Caucaz (Transcaucazia). Asia de Vest are ~5.994.935 km² și ~310 milioane de locuitori.

Samsung nu a furnizat cifrele pentru piețele nord-americane, inclusiv pentru SUA. Seria Galaxy S23 va fi pusă în vânzare și în Japonia pe 20 aprilie. Apoi va fi lansată în Africa și Asia de Vest în cursul acestei luni. În acest fel se va finaliza lansarea globală a smartphone-urilor din noua serie emblematică Samsung.