Vânzări seria Galaxy S24: peste 1 milion de bucăți vândute în Coreea

119
Vanzarile seriei Galaxy S24
Sursă foto: TheKoreaHerald

Samsung Electronics a declarat zilele trecute că vânzările celor mai recente smartphone-uri din seria Galaxy S24 au depășit 1 milion de unități în Coreea de Sud. Această cifră a fost atinsă în doar 28 de zile de la lansare. Vânzări foarte mari au fost înregistrate și în alte regiuni, cum ar fi Statele Unite.

Vânzările telefoanelor din seria Galaxy S24, lansată pe 17 ianuarie, au depășind cu nouă zile recordul anterior stabilit de seria Galaxy S8 (Galaxy S8 și Galaxy S8+) lansată în 2017, potrivit companiei Samsung, citată de TheKoreaHerald. Galaxy S24 și Galaxy S24+ sau vândut foarte bine, dar cel mai bine vândut a fost Samsung Galaxy S24 Ultra.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Realizarea aceste cifre record a fost realizată de seria Galaxy S24 cu trei săptămâni înaintea predecesorului său, seria Galaxy S23. În același timp, cifra de un milion a fost atinsă cu doar trei zile în urma smartphone-ului Galaxy Note 10 lansat în 2019, a adăugat compania. Cel mai scump model – Galaxy S24 Ultra – a reprezentat 55% din totalul vânzărilor. Diferența de procente a revenit lui Galaxy S24+ și Galaxy S24, mai ieftin.

Seria Galaxy S24 este primul model de smartphone al Samsung Electronics cu inteligență artificială pe dispozitiv, cu traducere în timp real pentru apeluri telefonice și performanță îmbunătățită a camerei. Iată toate funcțiile bazare pe Galaxy Ai care vin cu seria galaxy S24: Circle to Search, Live Translate, Interpreter, Chat Assist, Note Assist, Browsing Assist, Transcript Assist, Generative Edit, Edit Suggestion și Instant Slow-mo.

Apăsând și menținând apăsat videoclipul, cu Instant Slow-mo vedeți cum ar arăta filmarea cu încetinitorul. Trebuie să atingeți pictograma creion și să apăsați butonul etichetat „Ajustați viteza” pentru a o salva cu încetinitorul.

De remarcat că inclusive pe piața de origine a Apple din America de Nord, seria Galaxy S24 se vinde foarte bine. Samsung a vândut peste 3,2 milioane de bucăți Galaxy S24, Galaxy S24+ și galaxy S24 Ultra în prima lună, stabilind un nou record de vânzări pentru Samsung în regiune. Aceasta este cea mai mare cifră de vânzări a Samsung în zonă de la seria Galaxy S7 în 2016.