Vânzările seriei Galaxy S24 impulsionate de Galaxy AI

70
Vanzari seria Galaxy S24
Sursa foto: androidheadlines.com

Seria Galaxy S24 se vinde foarte bine la nivel global, iar Galaxy AI pare a fi un factor cheie. Potrivit unui recent sondaj, unul din patru utilizatori Galaxy S24 au achiziționat un telefon din seria S24 datorită funcțiilor AI. Impulsul agresiv de marketing al companiei Samsung pentru funcțiile de inteligență artificială pare să fi dat roade.

Samsung a comercializat seria Galaxy S24 ca telefoane AI. „Galaxy AI” apare în mod proeminent în materialele sale promoționale pentru noile produse emblematice pe canale online și offline. Compania coreeană a pus reclame masive spunând „Galaxy AI este aici” la nivel global, aceeași promoție apărând și pe site-urile sale de socializare.

Văzând miza mare pusă de Samsung pe funcțiile AI, Worldpanel ComTech a decis să urmărească dacă funcțiile AI pot stimula vânzările de smartphone-uri. Potrivit Androidheadlines, Worldpanel ComTech a efectuat un studiu de piață în februarie și a colectat date din cinci piețe europene: Franța, Germania, Marea Britanie, Italia și Spania. Au mai fost colectate date și din Australia și Statele Unite. Studiul a arătat că Galaxy AI a fost un factor cheie al vânzărilor pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și S24 Ultra.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Potrivit Worldpanel ComTech, 27% dintre cumpărătorii australieni de Galaxy S24 intervievați au ales noul flagship Samsung pentru funcțiile AI. Adică mai mult de un sfert din totalul vânzărilor. Când sunt luate în considerare toate vânzările de smartphone-uri, doar 6% dintre cumpărători și-au ales telefoanele pentru funcțiile AI. Aceasta înseamnă că Galaxy S24 este telefonul preferat când vine vorba de AI. Acesta este un mare câștig pentru Samsung.

Studiul de piață adaugă că instrumentul de traducere Interpreter, este cea mai căutată caracteristică AI a seriei Galaxy S24. 28% dintre cumpărători doresc să folosească acest instrument. Îmbunătățirile camerei bazate pe inteligență artificială au fost selectate ca o caracteristică cheie de 24%, în timp ce 17% au menționat Circle to Search.

Funcțiile de inteligență artificială vor ajunge și pe alte modele emblematice. Artificial Intelligence a ajuns printr-o actualizare și pe seria Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și seria Tab S9 prin intermediul One UI 6.1. Alte modele emblematice recente și modele de gamă medie vor primi actualizarea în săptămânile următoare. Disponibilitatea funcțiilor va varia în funcție de modelul dispozitivului. Noile funcții AI ar trebui să fie încorporate pe toate viitoarele modele Samsung, inclusiv pliabilele din a șasea generație din acest an.