Vânzările de Galaxy S8 pot suferi din cauza producției lente de cipset-uri Qualcomm

1485

Producția de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, poate să nu reușească să îndeplinească cererea pieții, ca urmare a „producției lente de chipset-uri Qualcomm.“

Știrea vine acum din partea ziarului sud-coreean The Korea Herald.

Motivul din spatele acestui lucru nu a fost comentat, dar sursele Korea Herald din interiorul companiei Samsung, specifică de asemenea, că propria producție Samsung Exynos 8895 „se încadrează în așteptările pieței.

Qualcomm are o problemă cu cipset-ul Snapdragon 835 în a realiza programul de producție. Randamentul scăzut în producție cu noul proces de 10 nm, ar putea fi una din explicațiile acestei întârzieri, generând și întârzieri în producția telefoanelor la Samsung.

Chipsetul Snapdragon 835 va fi pe versiunile pentru US ale Galaxy S8 / S8 Plus.

În ianuarie, au fost zvonuri că Samsung a acontat toată producția Qualcomm de Snapdragon 835 și că acest lucru a împiedicat alți producători să aibă acces la acest cip.

Între timp, Forbes a informat că Snapdragon 835 nu ar fi disponibil pe piață „în cantități mari, până după lansarea lui Samsung Galaxy S8 & Galaxy S8 Plus.

Vânzările Samsung ar putea suferi prin încetinirea furnizărilor de Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Forbes este o editură și o revista americană. Revista apare bilunar. Este cunoscută pentru listele pe care le întocmește anual: Forbes 400 — lista celor mai bogați americani, Forbes Global 2000 — lista celor mai mari companii din lume și lista celor mai bogați 100 de oameni ai planetei. Compania Forbes a fost înființată în anul 1917. Revista are un tiraj de aproape un milion de exemplare. 

De atunci au fost speculații că Samsung a primit un număr mai mare de pre-comenzi pentru Galaxy S8 și S8 Plus, decât a primit pentru Galaxy Note 7, și că va avea vânzări inițiale mai mari decât a avut cu Samsung GalaxyS7 și Galaxy S7 Edge.

Având în vedere toate acestea, pare posibil că nu vor fi suficiente de cipset-uri pentru a satisface cererea inițială pentru aceste dispozitive.

Se pare că Samsung a garantat faptul că noile sale telefoane emblematice vor fi primele care vor fi echipate cu noul cip Snapdragon 835.

Acest lucru poate duce la o mică întârziere la livrarea lui Galaxy S8 și S8 Plus în SUA , (ambele modelele Galaxy dispun de cipset-uri Qualcomm).

Ambele telefoane vor fi lansate oficial azi de Samsung.

Galaxy S8, va avea un ecran de 5,8 inch, cu o rezoluție de 1440 x 2960. 4GB de RAM în interior, împreună cu 64GB de stocare nativ. Un slot pentru microSD capacitate de 256GB va fi la bord. O cameră de 12MP orientată spre spate cu f / 1.7, în timp ce una de 8MP, frontal pentru selfie.

O baterie 3.000mAh este responsabilă cu furnizarea energiei necesare pentru a funcționa receptorul.

Galaxy S8 Plus, vine cu un ecran de 6,2 inch, și o baterie 3.500mAh.

Android 7.0 Nougat este pre-instalat pe ambele modele.

În plus, ambele modele vor avea un scanner de amprente pe spate, în dreapta camerei.

Cele două dispozitive emblematice au scanner de iris și sunt certificate IP68.

Aceasta permite celor două telefoane să fie spălate și curățate în apă!

VIAPhoneArena