Vânzările smartphone-ului Galaxy J8 au început în Rusia

1280

Samsung Electronics a anunțat lansarea vânzărilor de smartphone-uri Galaxy J8 în Rusia. Noul model va fi disponibil în magazinul online oficial al Samsung, precum și în magazinele partenerilor din toată țara, la un preț de 18.990 de ruble, aproximativ 255 euro. Samsung Galaxy J8 este disponibil în culorile negru, auriu și gri.

Samsung Galaxy J8 continuă moștenirea telefoanelor din seria Galaxy J, combinând armonios stilul, funcționalitatea și utilitatea. Samsung Galaxy J8 satisface toate nevoile tineretului modern. Acest lucru se reflectă atât în ​​componenta tehnică puternică a dispozitivului, cât și în designul său rafinat elegant, datorită căruia Galaxy J8 se simte foarte bine în mână.

Galaxy J8 se descurcă foarte bine cu o largă gamă de sarcini, de la navigarea pe Internet și rețeaua socială la muzică sau organizarea propriului spațiu virtual de lucru. Magazinul tematic încorporat va permite fiecărui utilizator să particularizeze individual fundalul, tapetul, fonturile și elementele vizuale ale afișării icoanelor și aplicațiilor în mod individual.

Tehnologia Super AMOLED asigură saturația și contrastul culorii pe ecran. Smartphone-ul este echipat cu tehnologie de sunet multicanal, Dolby Atmos, care, împreună cu un raport de aspect de 18,5: 9, cu un ecran cu rame subțiri face posibilă scufundarea în conținutul vizualizat. Aceste calități fac dispozitivul excelent pentru a viziona filme sau jocuri mobile.

Fotografiile realizate cu camerele principale și cele din față sunt deosebit de clare datorită rezoluției de 16 MP. Blițul cu LED-uri reglabil și camera frontală auto-bliț fac posibilă realizarea de fotografii chiar și în condiții de lumină scăzută. Funcția „Auto-focalizare” adaugă în mod automat o frumoasă estompare a fundalului în fotografii. Setările camerei lui Galaxy J8 vă permit să ajustați profunzimea câmpului cu o mișcare ușoară, chiar și după fotografiere. Pentru prima dată modelul acestei serii este echipat cu o cameră dublă principală cu funcția „Live Focus”, care permite atingerea efectului artistic al fotografiilor realizate, ca și în camerele profesionale. Fotografiile realizate în „Focus live“ le puteți transforma prin adăugarea de efecte de culori și forme cum ar fi inimi, stele, flori, note, fluturi, avioane, fulgi de zăpadă.

Telefonul smartphone oferă sloturi pentru două cartele SIM și pentru o cartelă de memorie microSD de până la 256 GB. Aceasta înseamnă o cantitate de memorie suficientă pentru fotografiile și videoclipurile dvs. preferate, precum și pentru alte aplicațiile utile.

Lansatorul de jocuri încorporat transformă Galaxy J8 într-un loc de joacă perfect. Cu acest instrument util, puteți ajusta modurile de funcționare ale dispozitivului în timpul sesiunilor de jocuri – puteți opri apelurile și notificările.

Samsung Health permite utilizatorului să țină o evidența stării de sănătate, acesta își poate planifica programul de fitness și poate urmări și alte activități sportive.

Pentru a stoca date importante, puteți utiliza dosarul Protected, unde accesul este securizat prin amprentă, parolă sau imagine.

Smartphone-ul este un garant al securității prin Samsung KNOX, care diagnostichează în mod constant starea sistemului de operare și permite identificarea amenințărilor externe de programe rău intenționate. Datorită componentele și software-ul dezvoltat de Samsung, se realizează o optimizare eficientă a întregului dispozitiv, a bateriei, a ecranului și a memoriei. Actualizările software regulate oferă suport pentru servicii actualizate și protecție împotriva virușilor, pentru eventualele probleme și scăderea performanțelor.

Samsung Galaxy J8 specificații:

Design Sticlă + carcasă din plastic
Display Super AMOLED, 6 inch HD+, rezoluție (720 × 1480)
Procesor Qualcomn SDM450 1,8 GHz octa-core
Memorie 3 GB / stocare 32 GB, extensibilă cu microSD până la 256 GB
Camere spate 16 MP AF (f/1,7) + 5 MP FF (f/1,9), funcție Live Focus
Camere față 16 MP FF (f/1,9)
Dual SIM 2 cartele SIM + MicroSD / 3 sloturi
Acumulator 3.500 mAh
Dimensiuni 159,2 x 75,6 x 8 mm
Greutate 191 grame
Caracteristici Detectarea feței, amprentă digitală, accelerometru, proximitate
Culori Negru, auriu și gri
Preț 255 euro

 

SURSĂSamsung News