Vânzările de Samsung Neo QLED TV au depășit 10.000 de bucăți în Coreea

344
Vanzarile de Samsung Neo QLED TV au depasit 10000 de unitati in Coreea
Sursa Foto: Samsung Electronics Co.

Samsung a declarat că vânzările de modele QLED 2021 au depășit 10.000 de unități în Coreea de Sud. Acest lucru este cu atât mai îmbucurător cu cât s-a întâmplat la mai puțin de două luni de la lansare. Compania a declarat că se așteaptă la mai multe vânzări premium de televizoare pe fondul tendinței de a rămâne acasă din cauza pandemiei.

Cel mai mare producător de televizoare din lume a declarat că noile televizoare QLED, lansate aici pe 3 martie, au atins acest prag de două ori mai rapid decât predecesorii săi anul trecut. Vânzările interne ale televizoarelor QLED totale s-au ridicat la aproximativ 40.000 de unități în perioada 3 martie – 23 aprilie, potrivit companiei.

Samsung Neo QLED TV foarte bine vândut

Samsung a declarat că televizorul Neo QLED, care folosește Mini LED-uri, a reprezentat jumătate din vânzările sale de televizoare QLED din 2021 în Coreea de Sud. Compania a declarat că modelele de 75 inch (190,5 centimetri) sau mai mari au reprezentat până în prezent 75% din vânzările de televizoare QLED interne. În perioada 3 martie – 23 aprilie, 25% din vânzări au fost atribuite seriei Samsung Neo QLED din 2021.

Samsung a avut în Coreea de Sud diverse evenimente de marketing pentru a-și promova vânzările de televizoare. Printre acestea și un program de schimb, în ​​care consumatorii pot returna televizoarele lor vechi. Prin acest lucru pot obține până la o reducere de ~895$ la televizoarele Neo QLED 8K.

Omdia este o companie de studiu de piață fondată în 2019. Omdia a reunit sub acest nume pe Ovum, Heavy Reading, Tractica și IHS Markit. Efectuează cercetare de piață, consultanță, prognoză și sondaje în diferite domenii.

Samsung a avut o cotă de piață de 31,9% pe piața globală ca venituri din vânzări anul trecut. Datele au fost publicate de compania de studiu de piață Omdia. Samsung domină categoric piața mondială a televizoarelor fiind lider pentru al 15-lea an consecutiv.

Omdia a pronosticat că vânzările de televizoare QLED ale companiei Samsung, vor depăși 12 milioane de unități în acest an. Conform The Korea Herald, este în creștere cu 26% față de acum un an.