Acasă Stiri Varianta cu 512 GB a lui Note 9 este mai atractivă decât...

Varianta cu 512 GB a lui Note 9 este mai atractivă decât cea de 128 GB

Varianta cu 512 GB de memorie internă a lui Galaxy Note 9 este mult mai populară decât opțiunea de 128 GB. În ciuda previziunilor sumbre ale cunoscătorilor din domeniu, privind vânzările noului Galaxy Note 9, Samsung a insistat că are motive suficiente să se aștepte la un număr mare de vânzări. Semnele de până acum par să sprijine optimismul companiei.

Samsung oferă două variante de stocare pentru Galaxy Note 9. Modelul de bază este livrat cu 128 GB de stocare, în timp ce clienții care doresc mai mult pot achiziționa modelul de 512 GB. Se pare că aceasta din urmă este mai atrăgător pentru clienții care au pre-comandat până acum phabletul. Mai mult de jumătate din clienții ce au comandat un Galaxy Note 9 au selectat modelul de 512 GB, în țara de origine a companiei Samsung. Culoarea albastră este cea mai populară dintre clienți.

În timp ce pre-comenzile pentru Note 9 au înregistrat un declin mic comparativ cu Galaxy Note 8 de acum un an, cifrele de pre-comenzi ale noului telefon sunt semnificativ mai mari decât cele din primăvară pentru Galaxy S9. Desigur, acestă cerere de pe piața sud-coreeană nu este neapărat o indicație a ceea ce va urma la nivel mondial.

Profitul va fi, fără îndoială, în creștere, de vreme ce mass-media sud-coreeană afirmă că varianta cu stocare de 512 GB, bineînțeles și la un preț mai mare, se dovedește a fi mai vandabilă decât versiunea de 128 GB. Aceste cifre din Coreea de Sud sunt până în data de 21 august.

Coreea de Sud are ca limbă oficială limba coreeană. Este o limbă izolată, adică nu este înrudită genealogic cu nicio altă limbă. Coreea de Sud este considerată una dintre societățile cele mai omogene din punct de vedere etnic din lume, etnicii coreeni reprezentând aproximativ 96% din populația totală.

Utilizatorii nu vor avea probleme cu stocarea, deoarece dispozitivul poate suporta și cartele microSD de până la 512 GB. Aceasta înseamnă că, dacă se introduce un microSD de 512 GB, proprietarii de Note 9 pot avea 1 terabyte spațiu de stocare în buzunar.

Fanii gamei Galaxy Note au fost încântați de sosirea noului model, datorită caracteristicilor sale, cum ar fi bateria, stocarea internă superioară și noul S Pen echipat cu Bluetooth, care permite utilizatorilor să facă fotografii de la distanță.

În ciuda prețului relativ ridicat de 1.208 dolari SUA, cel mai mare operator de telecomunicații din Coreea, SK Telecom, a declarat că utilizatorii preferă în cea mai mare parte să cumpere versiunea 512GB, a cărei capacitate de stocare poate fi extinsă la un enorm 1 terabyte prin microSD. Versiunea cu 128 GB costă în Coreea de Sud 970 de dolari.

Samsung a lansat pre-comenzi pentru Galaxy Note 9 de săptămâna trecută. Data oficială de vânzare pentru Note 9 este 24 august.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....