Samsung va lansa o variantă Galaxy Note 20+ 4G (mai ieftină)

609
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Cei care s-au întrebat dacă Samsung va lansa și o variantă (mai ieftină) 4G a seriei Galaxy Note 20, acum pot fi siguri. Gigantul high-tech sud-coreean a început să dezvolte versiunea europeană 4G pentru Samsung Galaxy Note 20+.

Cu puțin timp în urmă, am scris că Samsung a început să dezvolte software-ul pentru un model Galaxy Note 20+ cu 5G destinat Europei. Acesta va fi probabil modelul de vârf al seriei Galaxy Note 20 și, prin urmare, de departe cea mai scumpă versiune. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Samsung a lansat și versiuni ale seriei Galaxy S20 cu o conexiune 4G. Acestea sunt versiuni mai puțin costisitoare decât frații lor dotați pentru rețelele 5G. În curând vom avea și modele din seria Galaxy Note 20 cu 4G.

Samsung Galaxy Note 20+ 4G, un model destinat pentru țările din Europa

Conform GalaxyClub, compania coreeană a început să dezvolte și un Galaxy Note 20+ cu 4G. Pentru cei interesați și credem că vor fi multe persoane, Galaxy Note 20+ cu 4G are numărul de model SM-N985F. În Europa sunt țări care au lansat doar parțial rețelele 5G. În cea mai mare parte teritoriul UE este acoperit de rețeaua 4G. Europa fiind o piață importantă pentru Samsung, se pare că gigantul tech a ținut seama de acest lucru.

Deși confirmăm că gigantul tech dezvoltă modelul Galaxy Note 20+ 4G, nu suntem siguri dacă va veni și în România. Chiar dacă Galaxy S20+ cu 4G, este disponibil în România, este posibil ca Galaxy Note 20+ 4G să aibă o disponibilitate limitată în Europa. Mai este destul timp până la lansarea din august și Status-Quo-ul se mai poate schimba.

Status-Quo provine din limba latină și face referire la o stare care a existat înainte și se menține și în prezent. Status-quo provine din sintagma latinădin statu quo ante” care înseamnă literalmente: „în starea în care (a fost) înainte”.

Samsung va lansa noile modele Note 20 în august împreună cu pliabilul Galaxy Fold 2. În plus, o nouă tabletă premium Samsung Galaxy Tab S7 este în cărți și poate apărea pe piață tot atunci. Așa că Samsung va fi ocupat în această vară de portofoliul său de dispozitive scumpe. Poate un pic prea ocupat – dacă zvonurile actuale sunt corecte, cel puțin. Dar tocmai de aceea un Galaxy Note 20+ cu o conexiune 4G de „modă veche” este poate cu atât mai binevenit.