Samsung a lansat o versiune de 256GB a lui Galaxy S20 FE

436
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Una dintre cele mai bune oferte, dacă vreți să cumpărați un smartphone din 2020, este Samsung Galaxy S20 FE. Smartphone-ul, disponibil inițial doar într-o configurație de stocare de 128GB, primește o variantă de 256GB. Aceasta oferă de două ori mai mult spațiu de stocare pentru ~50 de euro în plus la preț. Cu spațiul de stocare de 256GB, consumatorii pot stoca și mai multe fotografii de înaltă rezoluție, videoclipuri și conținut descărcat. Modelul a fost deja lansat pe piață de două zile.

Acesta este altfel telefonul la care te-ai așteptat și poate unul dintre cele mai bune telefoane din 2020. Galaxy S20 FE este plin de inovații pe care fanii le iubesc cel mai mult: camere puternice cu AI, conectivitate 5G și o baterie mare. Samsung Galaxy S20 FE cu 256GB stocare rămâne cu același chipset Snapdragon 865 și memorie RAM de 6GB, cam mică. Telefonul are ecran AMOLED de 6,5 inch cu rata de actualizare de 120Hz.

Galaxy S20 FE cu stocare de 256GB (UFS 3.1)

Samsung Galaxy S20 FE are și alte delicatese cum ar fi un rating IP68, senzor de amprentă pe ecran, încărcare fără fir și Android 10 bazat pe One UI (în curând va fi Android 11). Și, bineînțeles, are acel G suplimentar la procesor, pentru conectivitate 5G. Nu trebuie să uităm camerele foto și prețul.

Este demn de subliniat faptul că modelul original are 128GB stocare extensibilă cu un micro-SD. Deci este posibil ca acest nou model să nu fie necesar pentru mulți (dacă nu chiar pentru majoritatea) oamenilor. Desigur, spațiul de stocare încorporat este mai rapid (UFS 3.1) și mai ușor pentru aplicații să-l acceseze și să-l utilizeze. Dar dacă aveți nevoie de spațiu doar pentru a păstra lucruri accesate mai rar, nu știm dacă este mai bine să cheltuiți câțiva euro pentru un alt model. Faptul că originalul Fan Edition are stocare extensibilă poate fi un atu pentru ca prețul noului Galaxy S20 FE cu 256GB stocare să nu fie mult mai mare.

UFS – Universal Flash Storage. Este o specificație de stocare flash pentru camere digitale, telefoane mobile și dispozitive electronice. UFS a fost conceput pentru a aduce o viteză mai mare de transfer de date și o fiabilitate sporită stocării memoriei flash.

Samsung Galaxy S20 FE cu 256GB stocare a fost lansat inițial în SUA și costă 769,99 USD și este disponibil pe Samsung.com, la operatorii de telefonie mobilă și la comercianții online. În perioada următoare modelul va fi disponibil la nivel global, conform AndroidPolice. Va fi disponibil doar într-o singură culoare: Cloud Navy.