Videoclip cu Samsung Galaxy Z Flip, telefonul costă 1.599€ în Europa

800
Videoclip cu Samsung Galaxy Z Flip telefonul costa 1599 euro in Europa

Pe lângă Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, Samsung va anunța pe 11 februarie și Galaxy Z Flip. Acesta este cel de-al doilea telefon cu un ecran pliabil, dar spre deosebire de Galaxy Fold, acesta se pliază pe axa orizontală (vertical) ca un telefon cu clapetă. Înainte de evenimentul de lansare din 11 februarie, pe web a fost postat un videoclip al telefonului pliabil.

Videoclipul a fost distribuit pe Twitter de către utilizatorul „yunis ali (@sliverarow)”, potrivit GizmoChina. Clipul video durează aproximativ 20 de secunde și prezintă varianta violet a lui Samsung Galaxy Z Flip. Din videoclip, se poate vedea că dispozitivul are un corp reflectorizant cu un luciu ca o oglindă. Are camere duale la spate, dispuse orizontal, pe partea dreaptă (atunci când este pliat), în timp ce un ecran mic este pe cealaltă parte. Pe afișaj apare data și ora.

Galaxy Z Flip cu Snapdragon 855+ împreună cu 8GB RAM și 256GB stocare

Când este desfășurat, Samsung Galaxy Z Flip își arată afișajul Infinity-O destul de lung, cu un orificiu central pentru camera selfie. Știm că este un ecran AMOLED cu rezoluție de 2636×1080 și un raport de aspect 22: 9. Telefonul pare să aibă un buton în partea de sus. Nu suntem siguri dacă acesta este butonul de pornire sau dacă Samsung l-a amplasat sub scanerul de amprente. Scanerul de amprente se poate vedea după 10 secunde din videoclip, când se închide dispozitivul.

Samsung Galaxy Z Flip se va lansa cu un ecran FHD+ de 6,7 inch și un ecran secundar de 1,06 inch. Va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 855+ împreună cu 8GB RAM și 256GB stocare UFS 3.0. Camerele duale de la spate sunt o cameră primară de 13MP f / 1,8 și o cameră cu unghi ultra-lat de 123° cu o rezoluție de 12MP f / 2,2. Camera selfie este de 10MP și diafragma de f / 2,4.

Diafragma sau deschiderea se referă la dimensiunea orificiului prin care lumina ajunge în camera foto. O valoare mai mică reprezintă o deschidere mai mare a diafragmei. Cu cât numărul „f” este mai mic, cu atât fotografiile vor fi mai clare, mai luminoase fără alte artificii digitale.

Galaxy Z Flip costă 1.400 de dolari în SUA și 1.599 de euro în Europa

Telefonul are o baterie de 3.300mAh, compusă din două mai mici (900mAh + 2.400mAh) și acceptă încărcare rapidă de 15W. Galaxy Z Flip acceptă, de asemenea, încărcare wireless și încărcarea inversă fără fir PowerShare. Și Galaxy Fold are PowerShare și, sigur va avea și Galaxy Fold 2. Samsung va livra pe pliantul Z Flip cu sistemul de operare Android 10 cu interfața One UI 2 direct din cutie.

Cunoscutul Roland Quandt a scris ieri într-un tweet că dispozitivul se va vinde pentru 1.599 euro în Europa, Acesta a spus că deține informația de la comercianții de retail. În același timp, prețul său în Statele Unite este de 1.400 USD. Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip va fi vândut prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă dar și deblocat.