Următorul videoclip Malia va fi filmat doar cu dispozitive mobile Samsung

729
Sursa Foto: sammobile.com

În încercarea de a promova unele dintre cele mai recente produse Galaxy și ecosistemul său, Samsung Brazilia face echipă cu cântăreața Malia, pentru a filma următorul videoclip muzical folosind doar dispozitive Samsung în loc de camere și echipamente profesionale.

Videoclipul cu Malia va fi creat folosind Galaxy Tab S6 și Galaxy Note 10+. Vor mai participa și alte dispozitive Samsung precum Galaxy Watch Active 2, Galaxy Buds și căștile AKG N700NC, ca parte a procesului de producție.

În esență, configurarea camerei va consta dintr-un senzor ultra-wide de 16 MP și două shotere de 12 MP lățime și teleobiective (Galaxy Note 10+), precum și un senzor de 13 MP lățime și 5MP ultra-wide (Galaxy Tab S6). În mod evident, nu este vorba doar de megapixeli, iar tehnologiile de bază, cum ar fi înregistrarea Super Steady pe Galaxy Note 10+, vor juca și ele un rol.

Un videoclip filmat doar cu dispozitive Samsung

În timp ce subiectul este diferit, se pare că Samsung nu dorește să fie comparat cu Apple. Compania americană a lansat o recentă campanie publicitară „Shot on iPhone”. Cu toate acestea, s-ar părea că Samsung împinge lucrurile cu un pas mai departe. Reclamele Apple sunt doar așa: reclame filmate cu iPhone de producători profesioniști. Dar, Samsung Brazilia și Malia vor crea un videoclip muzical complet folosind doar produse Galaxy.

Malia (născută în 1978) este o cântăreață din Malawi. Ea a lansat până în prezent șase albume. Albumul ei de debut Yellow Daffodils, lansat în 2002, a fost bine primit de critici și public. În 2004 a urmat al doilea album Echoes of Dreams, în 2007 al treilea album Young Bones. Al patrulea album, Black Orchid aduce un omagiu Ninei Simone.

Samsung Brazilia nu a dezvăluit exact când ne putem aștepta să fie lansat videoclipul, dar ar putea fi realizat până la sfârșitul anului. Va fi foarte interesant să vedem cum se va compara această creație cu reclamele Apple, chiar dacă abordarea este relativ diferită.

Săptămâna trecută am văzut că platforma educațională Galaxy Movie Studio de la Samsung Indonesia îi învață pe cineaștii aspiranți cum să-și perfecționeze meseria și să creeze conținut de calitate folosind smartphone-uri în loc de echipamente profesionale. Aceasta pare să fie o temă tot mai obișnuită în zilele noastre. Dar ar putea deveni și mai răspândită anul viitor, deoarece Samsung intenționează să împingă configurația camerei cu Galaxy S11 spre noi înălțimi, cu înregistrări video de 8K și multe altele.