Videoclipuri oficiale cu Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra

732
Videoclipuri oficiale cu Galaxy S21 Galaxy S21 Plus si S21 Ultra

Seria de generație viitoare Samsung Galaxy S21 este la aproximativ o lună distanță. Până la debutul acesteia informațiile vor fi din abundență chiar dacă în acest moment știm destule lucruri despre viitoarea serie Samsung.

Am văzut multe fotografii neoficiale bazate pe informații scurse până acum. Se punea firesc și întrebarea: când vom vedea câteva imagini reale de la Samsung în sine? Din fericire, acum avem și așa ceva, avem câteva clipuri promoționale cu seria Galaxy S21.

Seria Galaxy S21 în videoclipuri oficiale

Videoclipuri oficiale cu Galaxy S21 Galaxy S21 Plus si S21 Ultra

Sunt trei videoclipuri cu fiecare model în parte. Samsung Galaxy S21 este în Phantom Violet și vedem afișajului plat cu o cameră centrată sus și rame minime. Vedem modulul spate cu triple-camera, cu una principală 12MP, una ultra-wide de 12MP și teleobiectivul de 64MP. Noul modul al camerelor se amestecă în cadru și curge spre lateral în partea stânga sus și pe marginea superioară. Blițul este în partea dreaptă a acelui modul, pe spatele din Galsstic de culoare violet. Porțiunile de corp expuse ale telefonului vor fi de bronz, contrastând cu nuanța violetă.

Samsung Galaxy S21+ arată cam la fel cu Galaxy S21. Culoarea, designul general și configurarea camerei se potrivesc cu ce avem pe S21. Diferențele de aici sunt creșterea dimensiunii ecranului și a capacității bateriei. Nu par multe noutăți față de Galaxy S20 și S20+, totuși, foarte probabil o serie de îmbunătățiri software au fost făcute la camere. Videoclipurile au fost publicate de Max Wienbach.

Oțelul inoxidabil sau inox conține un procent de 11% de crom. Acest adaos de crom îi conferă oțelului proprietăți unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Englezul Harry Brearley este creditat ca inventatorul acestui oțel inox („fără pată” sau „pur”).

Samsung Galaxy S21 Ultra are cele mai multe modificări de design, are un ecran curbat în loc de plat. Acesta va avea un sistem cu patru camere în loc de trei pe S21 și S21+. Putem vedea o camera tip periscop de 10MP cu zoom super-teleobiectiv 10x, alături de o cameră principală de 108MP, una ultra-wide de 12MP și o camera de 10MP tot cu teleobiectiv 3x. Există, de asemenea, un sistem cu autofocus laser în partea de sus, care înlocuiește senzorul TOF aflat pe Galaxy S20 Ultra. Aici rama va fi din oțel inoxidabil și un panou spate din sticlă.

O serie mai ieftină decât Galaxy S20

Potrivit surselor noastre, Samsung Galaxy Unpacked va avea loc pe 14 ianuarie, unde vom face cunoștință cu întreaga familie S21. Disponibilitatea cu amănuntul ar trebui să înceapă doar câteva săptămâni mai târziu, pe 29 ianuarie, conform Android Police. Aceste dispozitive vor fi mai ieftine decât generația anterioară, ceea ce sună excelent! Mai ales în contextul pandemiei încă în curs însoțită și de criza economică corespunzătoare.

Vedem câteva noi dispozitive Samsung care ne încântă peste măsură. Nu sunt doar destul de interesante pe hârtie, dar sunt și al naibii de frumoase.