Viitorul seriei Samsung Galaxy Note din nou pus în discuție

565
Sursa Foto: SamMobile.com

Au existat zvonuri în trecut cu privire la posibilitatea întreruperii seriei Galaxy Note odată ce Samsung aduce compatibilitatea S Pen cu seria Galaxy Z Fold. Recent am aflat că Samsung va aduce suport S Pen pe Galaxy S21 Ultra. Acum, o altă informație susține că gigantul tehnologic sud-coreean va încheia seria Note.

Potrivit unui raport al site-ului sud-coreean Aju News, Samsung lucrează la prototipul lui Galaxy Z Fold 3. Viitorul pliabil Galaxy Z Fold 3 va avea un S Pen, un cameră sub-afișaj și o sticlă Ultra Thin (UTG) de a doua generație. Sticla UTG va fi mai groasă și mai rezistentă decât cea aflată pe Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2.

Rămâne de văzut cu ce va înlocui Samsung seria Galaxy Note

Mai important, potrivit Universmartphone, care preaia aceeași sursă, se pare că Samsung va înceta să lanseze noi smartphone-uri din seria Galaxy Note în viitor. Informațiile se aliniază cu mai multe astfel de zvonuri din ultimul timp. Chiar a fost publicată o listă cu telefoanele emblematice care vor apărea anul viitor, de unde lipsește seria Note 21.

Compatibilitatea lui Galaxy Z Fold 3 și Ultra Galaxy S21 cu S Pen fac posibilă întreruperea seriei Galaxy Note. Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, ar putea rupe inima fanilor seriei Note. De asemenea, rămâne de văzut cum Samsung va completa diferența dintre prețul seriei Galaxy S21 și Galaxy Z Fold 3.

Seria Galaxy Note Duo este o variantă a gamei Note. Telefoanele au un slot dual-SIM, pentru a avea două numere de telefon diferite pe același dispozitiv. Primul model Galaxy Note este singurul din gama Note care nu oferă compatibilitate dual-SIM și nici variantă Duo.

Smartphone-urile din seria Note au fost renumite pentru ecranele lor de dimensiuni mari, S Pen și optimizări de software mai bune decât cele din seria Galaxy S. Dacă seria Note va fi întreruptă, Samsung trebuie să aducă altceva de cel puțin același nivel în locul ei. Credem că Samsung are deja un plan pus la punct privind lansările de smartphone-uri de la jumătatea anului. Cel puțin până acum gigantul tech nu a confirmat zvonurile și speculațiile privind dispariția seriei Note.