Se pare că Samsung nu are planuri să lanseze seria Galaxy Note 21

795
Sursa Foto: sammobile.com

Conform tuturor informațiilor de până acum Samsung va lansa trio-ul Galaxy S21 la începutul lunii ianuarie 2021. Numai că, gigantul tech ar putea să nu aibă în plan o lansare a îndrăgitei serii Galaxy Note în anul acesta. Potrivit mai multor informații și zvonuri, este posibil să nu existe o serie Galaxy Note 21 după Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra.

Informația provine de pe Twitter dintr-un cont unde este o pisică rusească albastră ca avatar, adică a lui Universe Ice. Acesta este cunoscut pentru informațiile sale în general care se adeveresc. Ice Universe a postat un tweet susținând că în prezent nu există informații despre dezvoltarea seriei Galaxy Note 21. De obicei, astfel de informații apar cu șase până la opt luni înainte de lansare. Acest lucru ar putea însemna că Samsung nu va lansa seria Galaxy Note 21 anul viitor.

Seria Galaxy Note 21 lipsește din lista telefoanelor emblematice din 2020

Nici Max Weinbach, de unde au provenit specificațiile seriei Galaxy S21, nu a inclus Galaxy Note 21 și Galaxy Note 21 Ultra în tweet-ul care enumera toate smartphone-urile Samsung emblematice care sunt așteptate anul viitor. El susține că gigantul tehnologic sud-coreean va lansa următoarele smartphone-uri emblematice în 2021:

  • Galaxy S21 FE
  • Galaxy S21
  • Galaxy S21+
  • Galaxy S21 Ultra
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Z Fold FE

Se așteaptă ca Galaxy S21 Ultra să  aibă suport pentru S Pen, dar telefonul nu va veni cu S Pen-ul în cutie. Sunt zvonuri chiar și despre viitorul pliabil Galaxy Z Fold 3 că aduce suport pentru stiloul Samsung. Conform SamMobile, toate acestea indică cumva posibilul sfârșit al seriei Samsung Galaxy Note. Sigur că până când Samsung nu confirmă aceste zvonuri nimic nu este sigur.

Samsung a anunțat Galaxy Note original la IFA Berlin în 2011. Samsung a vândut peste 50 de milioane din primul model Galaxy Note între septembrie 2011 și octombrie 2013 la nivel mondial. Au urmat apoi Galaxy Note II și Galaxy Note 3.

Renunțarea la seria Galaxy Note ar putea însemna și lucruri mai bune pentru S Pen, ar putea simplifica gama de smartphone-uri Samsung și ar oferi companiei mai mult timp pentru a-și îmbunătăți software-ul. Vedeți pe iLoveSamsung istoria extraordinară a seriei Galaxy Note!