Galaxy Watch și Watch Active 2 Golf Edition disponibile în Marea Britanie

620
Sursa Foto: via SamMobile.com

La începutul lunii martie în acest an Samsung a lansat smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2 Golf Edition în Coreea de Sud. După cum sugerează și numele această variantă oarecum exclusivistă se adresează fanilor jocului de golf. Cu ocazia lansării din Coreea de Sud, Samsung nu a dat detalii când acest model exclusivist va fi lansat și în alte părți. Acum, Galaxy Watch Active 2 Golf Edition și Galaxy Watch Golf Edition sunt disponibile și în Marea Britanie.

Samsung a lansat aceste noi modele în parteneriat cu aplicația Golfwith Smart Caddy, care este preinstalată împreună cu un abonament premium pe viață, în valoare de 76 de lire sterline. Utilizatorii se pot bucura de mai multe caracteristici dedicate golfului cu Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2 Golf Edition. Cu o funcționalitate modernizată de măsurare a distanței, integrarea aplicației Golfwith Smart Caddy oferă informații precise despre peste 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume.

Dispozitivele acceptă, de asemenea, capacitatea de a afișa hărți duale, atât pentru satelit, cât și pentru hartă grafică. Utilizatorii pot schimba, de asemenea, unitatea de măsurare în funcție de preferințele lor, de la metri la inch. Smartwatch-urile Samsung au recunoașterea automată a traseelor și a găurilor. Utilizatorii pot selecta numele terenului de golf pentru a descărca hărți cu toate datele necesare.

Modelele Golf Edition personalizate pentru golf

Samsung Galaxy Watch Golf Edition este rezistent la apă (IP68), iar afișajul său Super AMOLED este atât de luminos încât utilizatorii să-l poată citi cu ușurință chiar și în zilele cele mai însorite. Cureaua păstrează ceasul în siguranță pentru urmărirea exactă a performanței. Ecranul tactil și rama rotativă facilitează accesul la apeluri, e-mailuri și alte notificări pentru a vă menține conectat permanent. Are o baterie de lungă durată astfel încât utilizatorii să nu fie cu gândul la ea și să se poată concentra asupra jocului.

Galaxy Watch Active 2 Golf Edition vine într-un corp ușor, sportiv, din aluminiu, cu o față de ceas exclusiv dezvoltată pentru golf și două opțiuni de dimensiuni și culori – 44mm cu o curea Aqua Black și 40 mm cu o curea Pink Gold. Ambele curele sunt realizate din fluoroelastomer, asigurând o potrivire confortabilă. Galaxy Watch Active 2 are ecran Super AMOLED frumos curbat, ramă digitală rotativă se poate comanda atât în sensul acelor de ceasornic, cât și invers. În plus, interfața actualizată One UI oferă o experiență simplă, clară și naturală pentru navigare.

Golful este considerat sportul regilor. În jocul de golf, un caddy (sau caddie) este persoana care poartă echipamentul, sacul și crosele unui jucător. Acesta oferă consiliere și suport moral, împreună cu cea mai bună strategie de a juca.

Smartwatch-urile Samsung dotate cele mai bune servicii din ecosistemul Galaxy

Ca parte a familiei Galaxy, Samsung Galaxy Watch și Samsung Watch Active 2 aduc cele mai bune servicii din ecosistemul Samsung Galaxy la smartwatch. Toate serviciile Samsung – Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay și altele – sunt integrate perfect cu ceasul și pe toate dispozitivele Samsung. Smartwatch-urile sunt protejate de platforma de securitate Samsung Knox.

Toate aceste ceasuri inteligente Golf Edition au conectivitate Bluetooth, dar nu au încorporat 4G. În afară de obținerea unor caracteristici de software pre-instalate legate de golf, acestea păstrează specificațiile originale. Nu se poate spune același lucru despre prețurile lor. Galaxy Watch Golf Edition (46mm) va fi disponibil în argintiu în Marea Britanie de la 359 lire sterline. Modelul standard costă 299 lire sterline. Galaxy Watch Active 2 Golf Edition va fi disponibil în două nuanțe și dimensiuni, Aqua Black (44mm) de la 339£ (modelul standard costă 259£) și Pink Gold (40mm) de la 319£.