Galaxy Watch Active 2 va fi lansat în Coreea de Sud pe 6 septembrie

939
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung aduce smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2 pe piață cu câteva săptămâni mai devreme decât era planificat inițial. Cel puțin așa se întâmplă în Coreea de Sud, unde modelele Bluetooth vor fi disponibile pentru achiziție din 6 septembrie. Inițial a fost o perioadă de pre-vânzare de câteva zile.

Atât modelele Galaxy Watch Active de 40 mm cât și 44 mm vor avea o perioadă de pre-vânzare care se va încheia în 5 septembrie. Smartwatch-ul va fi livrat apoi clienților pe 6 septembrie. Un lucru interesant, este lansat la aceeași dată la care Samsung Galaxy Fold, complet revizuit, este așteptat să fie lansat în Coreea de Sud.

Galaxy Watch Active 2 de 44 mm din inox va costa 365$ în Coreea de Sud

Detaliile de lansare menționate anterior se referă numai la modelele Bluetooth ale ceasului Galaxy Watch Active 2. Cel puțin până în acest moment nu sunt informații cu privire la disponibilitatea variantelor LTE ale smartwatch-ului. Modelele Bluetooth pot fi achiziționate cu o carcasă din aluminiu sau oțel inoxidabil. Modelele cu carcasă de oțel inoxidabil vor fi lansate în culorile Aqua Black, Cloud Silver și Pink Gold. Modelele cu carcasa din aluminiu în culorile Black, Silver și Gold.

Varianta în carcasă de aluminiu, cu diametrul de 40 mm, va costa 299.200 won, aproximativ 247 USD. În același timp modelul de modelul de 44 mm, tot din aluminiu va fi disponibil pentru 339.900 won (281 dolari). Pe de altă parte, modelul Samsung Galaxy Watch Active 2 din oțel inoxidabil de 40 mm costă 399.300 won (331 $) iar versiunea mai mare are un preț de aproximativ 364$.

Aluminiu (Al) reprezintă aproximativ 8,2% din scoarța Pământului. Este al treilea cel mai abundent element după oxigen și siliciu. La începutul sec XIX un kg. de aluminiu costa 1.200 $ deoarece inginerii nu știau cum să-l extragă, însă după aceia a ajuns la doar 50 de cenți/kg.

Posibilă lansare și în SUA pe 26 septembrie

Rămâne de văzut dacă Coreea de Sud va fi singura piață pe care Galaxy Watch Active 2 va lansa pe 6 septembrie. Vom reveni cu informații despre disponibilitate după lansarea smartwatch-ului. Ultimele informații au fost că smartwatch-ul va fi lansat și în Statele Unite pe 26 septembrie, conform SamMobile. Având în vedere lansarea mai timpurie în Coreea de Sud, este posibil ca programul de lansări să sufere unele modificări.

Sperăm să fie un upgrade serios la Galaxy Watch Active, cu mai multe îmbunătățiri și noi capacități de monitorizare a activităților. Din ce se pare gigantul tech aduce pe piață urmași serioși ai smartwatch-ului Samsung Gear S3 și a celorlalte smartwatch-uri Samsung.