Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition la vânzare

780
Sursa Foto: PhoneArena.com

Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition, un smartphone sportiv de la Samsung, este în sfârșit la vânzare. Compania americană Apple are și ea în seria Apple Watch 5 are o ediție Nike disponibilă în Statele Unite începând cu săptămâna trecută. Compania Fitbit, de asemenea, are o variantă Adidas. Puma a prezentat în mod surprinzător un smartwatch prin propriile forțe luna trecută (cu puțin ajutor de la Fossil). Conform site-ului american Phone Arena, acum puteți cumpăra și un Galaxy Watch Active 2 Under Armor Edition.

Este o listă lungă de opțiuni pentru cumpărătorii de smartwatch-uri pentru care antrenamentele sunt ceva mai în serioase decât pentru consumatorul mediu. Anunțat oficial în urmă cu mai bine de două luni, Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition este pregătit acum la un preț puțin mai mare decât modelele obișnuite de 40 și 44 mm. Concret, Samsung percepe 310 USD și 330 USD pentru Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition, în dimensiune mică (40 mm) și, respectiv mai mare, în comparație cu 280 și 300$ pentru versiunile, să le spunem mai puțin sportive.

Galaxy Watch Active 2 Under Armour cu logoul pe cureaua ceasului

În cazul în care vă întrebați, nu, nu veți plăti 30 de dolari în plus doar pentru un logo. De fapt, numele UA – Under Armour, este doar discret imprimat pe cureaua din fluoroelastomer a dispozitivului purtabil din aluminiu. În schimb, majorarea prețurilor este justificată în mare parte prin extinderea instrumentelor de urmărire a activităților sportive, deja impresionante ale smartwatch-ului centrat în fitness.

De asemenea, beneficiați de un abonament gratuit MapMyRun Premium de 6 luni pentru accesul la planurile de formare sportivă. Acestea vizează să vă stimuleze în permanență pentru a vă îmbunătăți rutina și pentru a atinge performanțe tot mai mari.

Under Armor este o companie americană de îmbrăcăminte și accesorii sportive. A fost fondată în 1996 și are sediul în Baltimore, Maryland, USA. Under Armour are birouri în Denver, Colorado, Hong Kong, Guangzhou, Jakarta și Toronto.

Watch Active 2 Under Armour va încerca să te asigure că îți menții ritmul și rămâi motivat în timpul antrenamentelor. Poți asocia smartwatch-ul cu Samsung Galaxy Buds. În acest caz în care vei primi și informații audio despre cum să-ți „continui calea către atingerea obiectivelor de fitness.”

În mod firesc, restul specificațiilor și caracteristicilor sunt neschimbate, inclusiv conectivitatea GPS și monitorul de ritm cardiac. Smartwatch-ul are un procesor Exynos 9110 cu două nuclee. Are rezistență la apă și un frumos ecran Super AMOLED de 1,2 sau 1,4 cm. De asemenea, merită să subliniem faptul că versiunile Galaxy Watch Active Under Under Armor de 40 și 44 mm vin cu carcase „Aqua Black”.