WatchMaster și Romanson crează interfețe în stil elvețian pentru Gear S3

1991

WatchMaster în colaborare cu Romanson (marcă de ceasuri elvețiene), vor crea designuri de ceasuri în stil elvețian, pentru Samsung Smart Watch Gear S3. WatchMaster este o cunoscută echipă de designeri din Berlin, care crează fețe personalizate pentru ceasuri smartwatches.

Ei au produs nenumărate design-uri de ceasuri în special pentru platforma Tizen, pentru Samsung Gear S2. Acum pregătesc un nou set pentru Samsung Gear S3. Samsung Gear S3 este un smartwatch care atrage din toate punctele de vedere și care este în prezent dispozitivul Samsung de ultima generație. Atât Samsung Gear S3 Classic cât și S3 Frontier, duc aspectul, distincția și funcționalitatea la un nivel nemaivăzut, totul pentru a satisface cele mai rafinate gusturi atât în plan sportiv cât și pentru ținute elegante.

WatchMaster a făcut echipă cu Romanson pentru a lansa mai multe fețe de ceasuri în stil elvețian , pentru iubitorii de ceasuri clasice.

În loc să folosească doar imagini generate de calculator pentru fața ceasului, echipa WatchMaster și Romanson, a luat un ceas real și a făcut 11 fețe originale pentru el.

Noile designuri de cadrane în stil elvețian aduc valoare și stil, sunt frumoase și rafinate, pentru satisfacția și mândria purtătorilor și iubitorilor de ceasuri de scoală veche.

Foarte diferite de cele de până acum, vizibile, ușor de purtat cu un design authentic, care le dă prestigiu și eleganță.

watchmaster-si-romanson-interfete-gear-s3

SURSĂTizenExperts