Cu Wear OS 4 puteți schimba ceasurile între telefoane fără resetare

231
Wear OS 4 va poate permite sa schimbati ceasurile intre telefoane fara resetare
Sursa Foto: 9to5Google.com

O nouă caracteristică, care vă poate permite să schimbați ceasurile între telefoane fără resetare a fost depistată în versiunea One UI Watch 5 beta, bazată pe Wear OS 4. Noua caracteristică funcționează cu ceasurile Galaxy și ar putea fi lansată la mai multe smartwatch-uri Samsung în perioada următoare.

Ceasurile inteligente au devenit tot mai bune în ultimii ani. Iar unele dintre cele mai bune opțiuni de la Apple și Samsung se străduiesc să ofere o experiență perfectă, în același timp cu cât mai multe funcții posibil. Dar un lucru rămas neschimbat este necesitatea de a reseta ceasul dacă încercați să îl sincronizați cu un dispozitiv nou. Aceasta este o caracteristică a celor mai multe ceasuri inteligente de pe piață astăzi. De obicei este destul de enervantă, mai ales în aceste timpuri. Se pare că totul se va schimba cu One UI Watch 5 de la Samsung, bazat pe Wear OS 4.

O nouă facilitate cu Wear OS 4 pentru utilizatorii de Galaxy Watch

Potrivit 9to5Google, versiunea Samsung One UI Watch 5 beta le oferă utilizatorilor Galaxy Watch posibilitatea de a transfera dispozitivul purtat pe un nou smartphone fără a fi nevoie să șteargă totul de pe ceas și să înceapă din nou. Dispozitivele purtabile sunt în mod obișnuit legate de un smartphone sau de un dispozitiv. În acest fel utilizatorilor trebuie să reseteze dispozitivul atunci când îl împerechează cu un telefon nou. Nu este un scenariu ideal, mai ales dacă sunteți același utilizator și doar faceți upgrade la un telefon nou.

În ceea ce privește modul în care funcționează procesul de transfer, utilizatorilor li se va solicita să confirme că contul Google asociat cu ceasul este același cu cel de pe telefon. Odată confirmat, utilizatorii pot apoi transfera ceasul pe noul receptor fără probleme.

Cel mai mare ceas din lume constă de fapt dintr-un ansamblu de patru ceasuri, câte unul pe fiecare parte a Turnului Regal cu Ceas din Mecca, Arabia Saudită. Ceasurile din turnul de 601 de metri înălțime au fiecare 43 metri în diametru.

Cu această nouă caracteristică, utilizatorii vor putea transfera fără totul de pe ceas pe telefon în caz de schimbare. De exemplu; aplicații, fețe de ceas și alte detalii importante pe ceasul lor inteligent. Deocamdată, această caracteristică pare să fie limitată la ceasurile Galaxy compatibile cu sistemul de operare Wear OS. Nu este clar dacă aceasta va fi disponibilă pentru alte dispozitive Wear OS. În ciuda faptului că se bazează pe Google Wear OS 4, Google nu a lansat încă o versiune beta a Wear OS 4 pentru Pixel Watch.

One UI Watch 5 Beta a fost lansată

De câteva zile versiunea  versiunea Samsung One UI Watch 5 beta este disponibilă în SUA și Coreea de Sud. În cea mai mare parte, actualizarea aduce multe în ceea ce privește funcțiile noi care se concentrează pe trei nuclee. este vorba despre sănătate, bunăstare și siguranță. Samsung a introdus o nouă zonă de ritm cardiac personalizat, o caracteristică care va oferi date de urmărire și analiză în timp real în timpul alergărilor. Actualizarea include, de asemenea, un program de antrenament pe intervale care va oferi până la cinci niveluri diferite de intensitate.

În timp ce fitnessul este o parte importantă a sănătății, la fel este și odihna. Aplicația Samsung Health primește, de asemenea, câteva funcții noi în One UI Watch 5, cu noi fețe de ceas care pot afișa mai multe detalii despre somnul cuiva. Este disponibilă  împreună cu o nouă interfață de utilizare Sleep Insight . Aceasta va furniza date cu valori precum scorul de somn, fazele de somn, sforăitul și nivelul de oxigen din sânge. Samsung va avea, de asemenea, câteva funcții exclusive pentru utilizatorii de ceasuri Galaxy Pro. De exemplu activarea descărcărilor de fișiere GPX folosind aplicația Samsung Health și adăugarea de trasee de drumeții și de ciclism.

Și, desigur, siguranța este întotdeauna esențială, așa că Samsung activează implicit Detectarea căderii pentru unii utilizatori. Au fost adăugate și noi funcții SOS, cum ar fi releul de locație, informații medicale și multe altele. Deși versiunea beta ne oferă o mică imagine a ceea ce urmează, probabil Samsung va dezvălui mai multe la Galaxy Unpacked, care va avea loc la sfârșitul lunii iulie.