O actualizare pentru One UI 5 Watch va fi lansată mai târziu în acest an

240
One UI 5 Watch
Sursă foto: via gagadget.com

Samsung a anunțat recent următorul pas al platformei sale portabile, One UI 5 Watch, software-ul pentru seria sa Galaxy Watch. Programul beta One UI 5 Watch se va deschide pentru utilizatorii de Watch 4 și 5 mai târziu luna aceasta. Samsung a anunțat că ceasurile din aceste serii vor primi One UI 5 Watch, o nouă versiune a interfeței sale care rulează pe platforma Google Wear OS 3. Actualizarea va include câteva îmbunătățiri ale funcțiilor existente, cum ar fi urmărirea somnului și SOS de urgență, introducând și zone de ritm cardiac personalizate.

O parte din aceasta se învârt în jurul evidențierii modului de îmbunătățire a obiceiurilor de somn ale utilizatorilor. Se pare că aceasta este o problemă majoră la adulți în multe zone, mai ales în Statele Unite. În SUA, mai mult de o treime dintre ei dorm mai puțin decât cele șapte ore recomandate pe noapte, potrivit AndroidHeadlines. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosiți modul de urgență pe telefoanele Samsung Galaxy!

Actualizarea One UI 5 Watch ajunge în perioada următoare

Când actualizarea ajunge pe dispozitive, ceasul va încerca să ajute utilizatorii să îmbunătățească somnul în mai multe moduri. Fundamentul acestei abordări a One UI 5 Watch este o mai bună înțelegere a tiparelor de somn. Cu aceste date analizate, ceasul va încerca să ajute oamenii să-și construiască un set mai sănătos de obiceiuri și să promoveze un mediu care este „mai favorabil somnului”. Noul software va putea oferi, de asemenea, zone de ritm cardiac personalizate. Actualizarea va ajunge pe Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro.

În plus, Samsung va îmbunătăți și caracteristica SOS. În continuare, funcția SOS poate fi setată să fie activată în mod prestabilit pentru utilizatorii cu „vârste înaintate”. Aceste actualizări sună cu siguranță utile. Dacă utilizați un dispozitiv Galaxy Watch, fără îndoială doriți să știți când va fi actualizat ceasul. Sunt vești bune și proaste acolo. Samsung lansează această actualizare spre sfârșitul acestui an, mai întâi pe ceasurile din seria Galaxy Watch 6.

SOS – Save our Soul este semnalul internațional de primejdie în codul Morse, trei puncte, trei linii, trei puncte (• • • – – – • • •). Semnalul a fost adoptat de guvernul german în aprilie 1905 și a devenit standard mondial la data de 1 iulie 1908.

Samsung nu specifică data exactă când această actualizarea va ajunge pe seriile Watch 4 și Watch 5. Cu toate acestea, confirmă faptul că vor avea loc și alte actualizări. Compania afirmă că actualizările viitoare vor fi anunțate în curând. Vă puteți înregistra pentru programul beta dacă utilizați un ceas Galaxy Watch 5 sau unul din seria Galaxy Watch 4.

Cu toate acestea, va trebui să vă aflați în SUA și să accesați programul de înscriere beta prin aplicația Samsung Members. Înscrierile vor începe în această lună.