WhatsApp ar putea să distribuie automat actualizările de stare pe Facebook

196
WhatsApp
Sursa foto: via androidpolice.com

Meta, cunoscută anterior sub numele de Facebook, controlează în prezent cea mai mare parte a platformelor de socializare populare – Facebook, Instagram și aplicații de mesagerie instantanee precum Messenger și WhatsApp sunt cuprinse aici. De înțeles, granițele dintre aceste platforme sunt permeabile, iar caracteristicile văzute pe una se îndreaptă adesea către aplicațiile surori. De exemplu, capacitatea de a partaja automat actualizările de stare WhatsApp la Facebook este acum în curs de dezvoltare.

Relativ recent, Instagram a introdus o funcție care permite utilizatorilor să-și partajeze poveștile pe Facebook fără a părăsi aplicația Instagram. Potrivit Android Police, care citează WABetaInfo, o facilitate oarecum similară s-ar putea extinde în curând și pentru utilizatorii WhatsApp. Odată activată, orice nouă actualizare de stare pe care o publicați pe WhatsApp va fi postată implicit pe Facebook.

WhatsApp va distribui automat actualizările de stare pe Facebook

Un nou comutator al poveștii Partajați întotdeauna pe Facebook în meniul Setări al aplicației de mesagerie, sub Status Privacy, oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dacă să implementeze această nouă funcție sau nu. A fost observat anterior în dezvoltare pe WhatsApp pentru sistemul de operare iOS. Acum cu versiunea 2.23.9.13 în program beta această facilitate se va extinde și la utilizatorii de Android.

Repostarea actualizărilor de stare de pe WhatsApp pe Facebook a fost deja posibilă. Dar, acest lucru trebuia făcut manual de fiecare dată înainte. După implementarea noii actualizări actualizările de stare se vor face automat. Va trebui trebuie doar să vă actualizați starea pe aplicația WhatsApp și să o reflectați pe Facebook. Recent am aflat că vom primi și emoji animate pe WhatsApp.

Logo-ul Facebook este predominant albastru. Albastrul nu a fost aleas la întâmplare, deoarece Mark Zuckerberg este daltonist, albastrul fiind culoarea lui preferată. „Albastrul este cea mai bogată culoare pentru mine – pot vedea tot albastrul”, a spus el.

Acest lucru ar trebui să facă lucrurile mult mai convenabile dacă postați o mulțime de conținut efemer și petreceți câteva minute pe zi reîncărcând aceleași lucruri pe diferite platforme de social media pentru o acoperire maximă. Cu toate acestea, poate fi o îngrijorare că mulți oameni împărtășesc diferite informații personale pe WhatsApp și este posibil să nu dorească să posteze același conținut pe Facebook pentru un public mai larg. Din fericire, Meta le oferă utilizatorilor WhatsApp controlul asupra acestei setări multiplatforme, în loc să îi forțeze în mod implicit.