WhatsApp își modifică designul pe Android pentru o lizibilitate mai bună

262
WhatsApp isi va modifica designul pe Android
Sursa foto: phonandroid.com

Chiar ieri am scris despre cel mai recent program beta pentru WhatsApp, care testează o funcție pentru a ascunde adresa IP în timpul apelurilor. Acum avem informații despre o altă noutate care va apărea pe WhatsApp. Aplicația de mesagerie vrea să modifice designul pe dispozitivele Android pentru a îmbunătăți lizibilitatea.

Cea mai recentă versiune beta a WhatsApp va transforma complet aplicația pe telefoanele Samsung Galaxy și Android. Interfața a fost într-adevăr reproiectată în profunzime, în special la nivelul bannerului superior și al organizării conversațiilor, pentru a îmbunătăți lizibilitatea pentru utilizator. Nu se știe încă când va fi disponibil noul design pentru telefoanele Android, potrivit PhonAndroid. Oricum, versiunea stabilă nu poate fi departe.

Design nou la WhatsApp pentru telefoanele Samsung Galaxy

WhatsApp își schimbă constant designul aplicației sale, uneori pe versiunea sa desktop sau pe versiunile mobile. Prin urmare, nu este surprinzător să vedem aplicația testând o interfață nou-nouță pe versiunea sa de Android, în cea mai recentă versiune beta. În versiunea sa 2.23.13.16, mesageria afișează astfel un design mult mai rafinat și mai distanțat. Dar, mai presus de toate mult mai lizibil, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Potrivit site-ului WABetaInfo, care a publicat inițial știrea, această nouă interfață pare să fie destinată în primul rând smartphone-urilor Android. Una dintre modificările notabile este la nivelul bannerului superior, care de data aceasta este în întregime alb. Acest lucru face mult mai bine să evidențiezi logo-ul aplicației, acum în verde. Filele, aflate acum în partea inferioară a ecranului, vă permit să săriți rapid la orice secțiune folosind pictograme. Ne imaginăm că acest design se va adapta la modul întunecat al aplicației.

WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie din lume, peste 2 miliarde de utilizatori, dar există și țări unde aplicația este interzisă. Cinci țări au interzis WhatsApp: China, Coreea de Nord, Siria, Qatar și Emiratele Arabe Unite.

Acolo unde au fost înainte aceste file, acum există etichete noi, care sortează conversațiile în funcție de statutul lor. De exemplu, necitite, personale, profesionale și o etichetă finală care vă grupează toate discuțiile. Din nou, obiectivul este de a economisi timp utilizatorilor, oferindu-le să-și sorteze mesajele direct pentru a le găsi mai ușor pe cele care îi interesează.

Sursă foto: MySmartPrice

Rețineți că designul actual poate fi modificat înainte de implementarea sa pentru publicul larg. Acest lucru ar trebui să aibă loc înainte de sfârșitul anului. Dar în mare ar trebui, în teorie, să rămână neschimbat, deoarece scopul WhatsApp este foarte clar să câștige claritate în timp ce eliberează spațiu.