Top 10 cele mai bune telefoane Samsung Galaxy din 2023

2576
Top telefoane Samsung Galaxy 2023
Sursa foto: androidpolice.com

Pentru cei care doresc un telefon Samsung Galaxy alegerea este foarte ușoară, există un model de orice dimensiune și pentru orice buget. Indiferent dacă aveți la dispoziție 200 de euro sau vreți să cheltuiți 1.800 de euro pentru cel mai recent și mai bun dispozitiv pliabil, Samsung vă acoperă.

Samsung are standarde înalte de calitate, performanță și durabilitate, lucru ce nu poate decât să bucure amatorii de telefoane Samsung Galaxy. Unii ar putea critica Samsung pentru alegerile sale de design sau ocazional pentru interfața One UI, dar aceste lucruri sunt de obicei nejustificate sau de multe ori mici răutăți de obicei nefondate. Așadar, mai jos, via AndroidPolice, vă arătăm tot ce are mai bun Samsung de oferit. Cu o gamă atât de largă din care să alegeți, veți găsi cu siguranță ceva care se potrivește așteptărilor dvs. și bugetului dvs.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.


Samsung Galaxy S23 Ultra – Capo dei capi

Cel mai bun dintre cei mai buni din tot ce există pe piață! Perfecțiune, design premium, puternic și purtător de S Pen. Nu numai că Galaxy S23 Ultra este cel mai bun telefon Samsung, dar este și cel mai bun telefon din jur dacă poți suporta acest preț. Puterea, eleganța și rafinamentul are un preț. În plus telefonul vine cu o durată de viață a bateriei de mai multe zile, camere captivante și mai multe funcții software One UI incredibile și, nu în ultimul rând, bagheta magică S Pen.

Argumente Pro:

 • Cel mai bun ecran de smartphone disponibil
 • Durată lungă de viață a bateriei pentru a se potrivi cu performanța robustă
 • Cel mai bun software de stylus și design într-un telefon Android

Contra:

 • Prea scump pentru majoritatea cumpărătorilor, dar totuși cu vânzări foarte mari
 • „Încărcarea super rapidă” nu este cea mai super sau mai rapidă

Samsung Galaxy S23 Ultra este un telefon incredibil. Are absolut tot ce dorești de la un smartphone. Trecând la interior, procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy este impresionant. Totul merge strună, de la navigare în mass-media sau prin Twitter, până la cele mai solicitante jocuri mobile. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, excepțională. Vă puteți aștepta la aproximativ o zi și jumătate de funcționare la o singură încărcare. Din păcate, vitezele de încărcare nu sunt la cel mai înalt nivel. 45W nu este prea lent, dar veți avea nevoie de un încărcător compatibil. În cutie nu gășiți așa ceva.

Impresionează totul pe acest telefon, dar camera de 200MP trebuie neapărat menționată alături de procesor. Cu toate cele patru camere se pot obține fotografii și videoclipuri fenomenale. Toate acestea și nici măcar nu am menționat S Pen. Într-adevăr, acesta este un dispozitiv puternic, dar costă.


Samsung Galaxy Z Fold 4 – pliabilul dus la nivel de artă

Parțial telefon, parțial tabletă, totul minunat și foarte bun pentru productivitate sau jocuri. Samsung Galaxy Z Fold 4 arată de ce Samsung este regele pieței pliabile. Camerele actualizate permit utilizatorilor să profite din plin de utilizarea ecranului exterior ca vizor detaliat în timpul selfie-urilor sau filmărilor.

Argumente Pro:

 • Puteți pune acest telefo/tabletă în buzunar (sau poșetă)
 • Camere decente
 • Construcție solidă cu balamale îmbunătățite
 • Certificare IPX8

Contra:

 • Nu se încarcă suficient de repede
 • Grosimea și greutatea îl pot face să se simtă ciudat

Samsung Galaxy Z Fold 4 este o actualizare evidentă față de Z Fold 3. Ecranele lui Galaxy Fold 4 sunt puțin mai mai largi decât înainte, făcând telefonul mai ușor de ținut în modul tabletă și ecranul extern mai util, deoarece aplicațiile se potrivesc mai bine pe el.

Camerele au venit cu unele îmbunătățiri semnificative față de modelele precedente. Desigur, camerele lui Galaxy S23 Ultra sunt vizibil mai bune, dar este un progres. Adevăratul avantaj al performanței vine de la Snapdragon 8+ Gen 1. 12GB de RAM este, de asemenea, un upgrade important, mai ales atunci când utilizați mai multe ferestre de aplicație. În același timp, adăugarea unui nivel de stocare de 1TB înseamnă că puteți descărca tot ce vreți pe acest telefon. Da, dar trebuie să puteți suporta diferența de preț evidentă pentru această stocare. Nu vă puteți înșela dacă aveți bani de cheltuit pentru Galaxy Z Fold 4.


Galaxy Z Fold 5 – un procesor mai nou și o nouă balama

Samsung Galaxy Z Fold 5 nu este o actualizare spectaculoasă față de Galaxy Z Fold 4. Dar este în primul rând mult mai puternic și perfoarmant decât precedentul model. Are procesorul Qualcomm  Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy și o nouă balama. Sunt unele modificări și la design, este o ușoară diferneță la dimensiunile de gabarit și grosime, dar sunt greu de observat la prima vedere.

Merită remarcat că noul procesor, destinate special pentru Samsung, Qualcomm Snapdrago 8 Gen 2 For galaxy este mult mai puternoic și face diferența, față de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm) aflat pe Galaxy Z Fold 4.

În materie de camere are tot ce se găsește pe Fold 4, doar procesare, rezultatulul noului software, este mai bună. Ecranul principal este mai luminos și mai ușor de văzut în aer liber, ceea ce reprezintă un upgrade semnificativ chiar dacă pare minor. Este cel mai bun telefon pliabil în general în acest moment, dacă luăm în considerare totul, cum ar fi software-ul, disponibilitatea globală, asistența Samsung extraordinară și S Pen-ul.

Argumente Pro:

 • Proesor mult mai bun
 • Construcție solidă cu certificare IPX8 și balamale îmbunătățite
 • Camere bune
 • Ecran mai luminos

Contra:

 • Aceeași încărcare ca moldelul precedent
 • Nu are slot pentru S Pen

Samsung Galaxy Z Fold 5 are putere mare, versatilitate și componente și materiale de înaltă calitate. Aveți sunet stero Dolby Atmos reglat de AKG. Fold 5 este o mini-tabletă de dimensiuni bune când este deschisă, dar un telefon prea îngust când este închis.


Samsung Galaxy A23 5G – ieftin și atrăgător

Are toate elementele esențiale ale unui telefon Samsung Galaxy. Numărul de telefoane cu adevărat fiabile pe care le puteți cumpăra cu 300 de euro sau mai puțin este destul de mic, dar chiar dacă nu ar fi, Samsung Galaxy A23 5G ar fi totuși cel care trebuie cumpărat. Acest telefon are patru ani de actualizări de securitate înainte, aceeași stabilitate software și caracteristici la care te-ai aștepta de la Samsung One UI.

Argumente Pro:

 • Afisaj 120Hz
 • Conectivitate sub-6 5G
 • Actualizări de securitate până în 2026

Contra:

 • Preț bugetar, performanțe slăbuțe în materie de fotografii, dar are o cameră de 50MP
 • Nu are rezistență la apă (chiar dacă au fost zvonuri în acest sens)

Pentru un preț relativ mic, Samsung Galaxy A23 este o actualizare semnificativă de la smartphone-urile Samsung începătoare, cum ar fi Galaxy A03s, ultra-accesibil. În comparație cu acel telefon mai puțin costisitor, Galaxy A23 are un procesor Snapdragon 695 și 4GB de memorie RAM și spațiu de stocare de 64 GB. Are un ecran LCD de 120Hz, 1080p – este excelent pentru preț. În plus, are o baterie de 5.000 mAh pentru a-l menține în funcțiune toată ziua. De asemenea, are patch-uri de securitate garantate timp de patru ani de la lansarea sa inițială, deci până în 2026.

Camerele lui Galaxy A23 nu au însă nimic special, în ciuda rezoluției de 50MP a senzorului principal. Cel mai bine echipat – și mai nou – Samsung Galaxy A54 este totuși la alt nivel. Totuși, dacă nu puteți obține un telefon de ultimă generație la o reducere mare, A23 este o modalitate excelentă de a cheltui 300 de euro.


Samsung Galaxy S23 – excelent din toate punctele de vedere

La fel de puternic ca Ultra, dar pentru mult mai puțini bani, „copilul” seriei emblematice S23 are același puternic Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy. Totuși, în loc să fie super scump și prea mare pentru a încăpea în scuzele triste pentru „buzunare” Samsung Galaxy S23 are un preț rezonabil și este perfect pentru utilizarea cu o singură mână, chiar și pentru mâini mai mici de femei.

Argumente Pro:

 • Durată de viață îmbunătățită a bateriei datorită eficienței procesorului
 • Un ecran luminos pe care totă lumea îl va îngrăgi
 • Performantă excelenta

Contra:

 • Camerele sunt în regulă, dar parcă învechite
 • Încărcarea de 25W este prea lentă în aceste zile

Pentru zilele noaste Samsung Galaxy S23 este un telefon incredibil, un mic înger în această serie emblematică. Dispunând de același Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy – desigur, cu puțin mai puțină memorie RAM – un ecran la fel de luminos, dar de dimensiuni mai rezonabile și un design nou al camerei, acest telefon este sensibil și fiabil. Galaxy S23 este la fel de puternic ca frații săi mai mari și include 95% din aceleași caracteristici. În același timp, costă cu sute de euro mai puțin decât S23+ și Ultra.

Camerele de aici sunt practic identice cu Galaxy S22 de anul trecut. În timp ce asta înseamnă că sunt încă destul de decente pentru fotografiere în timpul zilei sau pentru fotografii interioare bine iluminate, se poate lupta totuși în condiții de lumină scăzută. Procesarea foto binecunoscută de la Samsung poate lăsa fotografiile să se simtă suprasaturate sau supra-luminoase, dar va fi totuși bine în majoritatea cazurilor. Sperăm că Galaxy S24 primește un upgrade la camerele sale principale și cu zoom. Nu ezitați să cumpărați un Galaxy S23 dacă aveți banii necesari!


Galaxy Z Flip 4 – vânzări incredibile

Galaxy Z Flip 4 este un telefon pliabil care are un preț rezonabil, o dimensiune captivantă și este super distractiv. Încă beneficiați de confortul camerei din modul Flex în timp ce apelați video sau interacționați cu unele aplicații, dar acest telefon se va potrivi în orice buzunar pe care îl dețineți, inclusiv în buzunarul frontal al cămășii. Este aproape irezistibil pentru femei, dar nu numai.

Argumente Pro:

 • Factor de formă nostalgic
 • Performanță rapidă
 • Ecran exterior mare și util

Contra:

 • Durata de viață a bateriei nu este cea mai bună
 • Cam scump

Galaxy Z Flip 4 este cel mai accesibil pliabile Samsung din 2022. Mai accesibil da, dar chestia asta tot costă aproape o mie de euro. Din păcate, Samsung Galaxy Z Flip 4 suferă de durata proastă a bateriei, lucru la care nu te-ai aștepta de la un telefon care costă destul de mult.

Ecranul pliabil în stil hamburger al lui Flip 4 înseamnă că este mai mult sau mai puțin un telefon obișnuit când este deschis și un pătrat eminamente de buzunar când este închis. Pe ecranul exterior puteți verifica ora sau notificările fără a porni ecranul intern care consumă baterie. De asemenea, simplifică realizarea selfie-urilor de calitate superioară folosind camerele din spate ale telefonului.

Nu vom ridica acest telefon în slăvi, pentru că dacă elimini factorul wow pe care încă îl au telefoanele pliabile, în esență primești o experiență mid-range la un preț premium. Dar este greu de negat că Galaxy Z Flip 4 este extrem de cool, iar calitatea sa de construcție depășește ceea ce vei găsi la telefoanele din seria Galaxy A. În plus, niciunul dintre celelalte telefoane nu se pliază în jumătate. Totuși îl recomandăm pentru toți cei care vor să fie cool!


Galaxy Z Flip 5 – are un ecran exterior mai mare și este mai puternic decât Flip 4

Față de Galaxy Z Flip 4, noul telefon pliabil tip clapetă este cu torul altceva. În primul rând Samsung Galaxy Z Flip 5 are un ecran exterior mult mai mare, nu se poate compara cu Flip 4. Samsung Galaxy Z Flip 5 a primit tot ce avea nevoie pentru a-l face un candidat pentru unul dintre cele mai bune smartphone-uri din acest an. Un design reîmprospătat, procesorul mai puternic, o nou balama și nu în ultimul timp un ecran exterior mai mare este incredibil. Este un dispozitiv elegant, care se pliază și se potrivește confortabil în buzunar.

Ecranul exterior Flex Window, se simte intuitiv și mult mai util ca până acum. Este conceput în primul rând pentru a afișa widget-uri, dar puteți accesa și multe aplicații. Noua balama reduce grosimea și decalajul dintre cele părți când telefonul este pliat.

Argumente Pro:

 • Ecran exterior mai mare
 • Procesor mai rapid și mai puternic
 • nouă balama
 • Design nou

Contra:

 • Nu toate aplicațiile rulează pe ecranul exterior
 • Nu are cameră telefoto
 • Bateria încă prea mică

Cu un design solid, procesor foarte bun, afișaj exterior mare, balama nouă și camerele de calitate este greu de ales alt model pliabil de pe piață. Un smartphone foarte elegant care merită cumpărat.


Galaxy S21 FE – puțin mai vechi, dar încă foarte bun

S-ar putea să fim la înălțimea lui Galaxy S23 în aceste zile, dar S21 FE oferă o valoare justă dacă nu aveți bani pentru un telefon din seria Galaxy S23. Ai în continuare un ecran mare de 120Hz, camere decente, o autonomie excelentă a bateriei și caracteristicile emblematice pe care le meriți, cum ar fi încărcarea rapidă fără fir.

Argumente Pro:

 • Durată de viață a bateriei de două zile
 • Display excelent
 • Performanță puternică

Contra:

 • Camerele foto nu sunt la nivelul noilor modele

Samsung a omis un model Fan Edition pentru Galaxy S22, dar Samsung Galaxy S21 FE este destul de decent un an mai târziu. Galaxy S21 FE a fost lansat cu mai puțin de o lună înainte de seria Galaxy S22, dar datorită unor oferte excelente, este o ofertă solidă de gamă medie înaltă. Are un afișaj remarcabil de 120Hz, autonomie mare bateriei și performanțe bune. La prețul acceptabil, Samsung Galaxy S21 FE oferă performanțe mai bune și camere mai capabile decât alte telefoane de același nivel.

Acestea fiind spuse, S21 FE are un ecran mai mare și o durată de viață mai bună a bateriei, în timp ce costă mai puțin și nu va trebui să faceți față cu performanța oferită de Snapdragon 8 Gen 1. Este un pic cam dezamăgitor fiind un telefon puțin mai vechi, dar este nu vă va dezamăgi deloc. Mai mult, prețul actual în face foarte tentant.


Galaxy A54 5G – cel mai bun Samsung mid-range

Ca introducere, caracteristici stelare la un preț avantajos. Samsung Galaxy A54 este succesorul unora dintre telefoanele mid-range preferate ale fanilor Samsung. Cu un afișaj Super AMOLED de 120Hz, o cameră de 50MP foarte capabilă chiar și în situații de lumină scăzută și un procesor mai rapid, A54 pare să fie unul dintre cele mai impresionante telefoane din 2023 sub 500 de euro. Cu o politică de actualizare excelentă, acest dispozitiv ar trebui să reziste până la cinci înainte de a avea nevoie de un upgrade.

Argumente Pro:

 • Afișaj frumos
 • Design îmbunătățit
 • Durată excelentă a bateriei

Contra:

 • Fără încărcare wireless

Samsung Galaxy A54 este un succesor demn din toate punctele de vedere a lui Galaxy A53. Cu un afișaj superb de 6,4 inch, cu rată de reîmprospătare de 120Hz, care face ca totul, de la vizionarea conținutului până la derularea setărilor tale, să arate impecabil. În plus, și-a menținut încă o dată o viață excelentă a bateriei, datorită capacității de 5.000 mAh. Chiar dacă Exynos 1380 nu este cel mai puternic procesor, toate sarcinile de zi cu zi pot fi gestionate fără probleme.

În timp ce noul design a adus unele avantaje precum un capac spate de sticlă în loc de unul din plastic cum are Galaxy A53, nu a adus posibilitatea de a vă încărca Galaxy A54 fără fir. Cu toate acestea, va fi greu să găsiți un telefon Android de gamă medie pentru mai puțin de 500 de dolari, care să fie la fel de stabil și de fiabil ca Galaxy A54. Cu atât mai mult, datorită angajamentului Samsung de a-l menține actualizat timp de patru ani, este un telefon cu viitorul asigurat.


Samsung Galaxy A14 5G – foarte bun și foarte ieftin

Este telefonul Samsung la cel mai mic preț și care merită să-l cumpărați. În timp ce Samsung produce telefoane din seria Galaxy A0xx, nu ar trebui să mergeți mai jos decât Samsung Galaxy A14. La 200 de euro nici nu vrei alt telefon Samsung Galaxy. Ai parte de performanță generală decentă și o baterie de durată, dar Samsung încă trebuie să facă compromisuri undeva. Acest compromis îl reprezintă camerele, ceva de așteptat la telefoanele ieftine.

Argumente Pro:

 • Display excelent
 • Baterie mare de 5.000 mAh
 • Un telefon ieftin și bun

Contra

 • Doar camera principală este utilă
 • Procesor de generație anterioară

Dacă aveți un buget restrâns, nu vă puteți descurca cu mult mai bine decât cu un Samsung Galaxy A14 5G. Acesta vă oferă un ecran fantastic și performanțe solide. Nu vă așteptați la rezultate excelente de la camerele sale. Samsung nu a modificat puterea lui Galaxy A14 4G, deoarece împărtășește același chipset Mediatek Dimensity 700, 4GB de memorie RAM și baterie de 5.000 mAh.

Are un ecran FHD+ cu rata de reîmprospătare de 90Hz, ceea ce este impresionant pentru un dispozitiv la acest preț. Pentru a-l face și mai bun, Galaxy A14 este cu aproximativ 50 de dolari mai scump decât Galaxy A13 5G și este livrat cu Android 13 și One UI 5.0. Galaxy A14 este disponibil în negru, verde, roșu și argintiu.


Cel mai bun telefon Samsung pentru tine

Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 sunt toate dispozitive unice, de ultimă generație. Sunt destul de diferite – două dintre ele se pliază, la urma urmei – dar, la fel ca cele mai bune smartphone-uri Samsung, toate au câteva lucruri în comun. Pe toate cele trei telefoane, veți găsi unele dintre cele mai bune ecrane pe care le puteți obține în orice dispozitiv electronic astăzi, o calitate incredibilă a construcției și pot face lucruri pe care majoritatea celorlalte telefoane nu le pot face.

Dacă nu sunteți pregătit să acceptați stilul de viață pliabil – nu este pentru toată lumea – Galaxy S23 Ultra ar putea fi telefonul pentru dvs. Funcționează pe Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, cel mai puternic procesor Android de pe piață și exclusiv pentru seria S23. Camera sa de 200MP este serios impresionantă. Este un telefon scump, dar cu cinci ani de upgrade-uri înainte, gândiți-vă la el ca la o investiție în viitorul dumneavoastră mobil.

Galaxy S23, Galaxy S21 FE și Galaxy A54 costă substanțial mai puțin decât ofertele de top ale Samsung. Dacă preferați un ecran mai mic, puteți face față cu o durată de viață medie a bateriei și aveți nevoie de un telefon chiar acum, alegeți modelul de bază Galaxy S23. Între timp, S21 FE și Galaxy A54 sunt opțiuni grozave de gamă medie și ambele sunt mai mari decât S23.

Pe partea mai puțin costisitoare, A23 și A14 oferă funcționalități de bază pentru un smartphone la prețuri foarte rezonabile. Niciunul nu este o centrală atomică, dar dacă bugetul dumneavoastră o poate suporta, vă recomandăm A23 față de A14. În timp ce cele două dispozitive împărtășesc mare parte din același ADN, A23 are o performanță mai bună și are un afișaj de 120Hz puțin mai bun. Cu toate acestea, costă cu ~100 de euro mai mult la vânzarea cu amănuntul. Așa că dacă bugetul dvs. nu permite acest lucru, Galaxy A14 se va potrivi nevoilor dvs.