WhatsApp Flows – o nouă funcție pentru cumpărăturile în aplicație

141
WhatsApp Flows
Sursă foto: GizmoChina

WhatsApp se extinde dincolo de mesajele text și emoticoane. La sfârșitul săptămânii trecute, compania a dezvăluit Flows – Fluxuri. WhatsApp Flows este o nouă funcție concepută pentru a vă permite să faceți cumpărături fără a părăsi fereastra de chat. Inițial, serviciul va fi disponibil în India. Este de așteptat ca serviciul să fie lansat la nivel global în săptămânile următoare.

WhatsApp Flows vă permite să cumpărați lucruri, cum ar fi bilete de tren sau mese la restaurant, chiar în cadrul unei conversații WhatsApp. Companiile pot oferi acum meniuri sau formulare pe care utilizatorii le pot naviga cu ușurință pentru a face o achiziție. WhatsApp intenționează să lanseze Flows pentru companiile care utilizează platforma sa de afaceri în săptămânile următoare. Vedeți pe I❤️Samsung și cum WhatsApp face primii pași în Inteligența Artificială!

WhatsApp Flows o nouă funcție lansată de aplicația de mesagerie

Utilizatorii din India vor putea să adauge articole într-un coș și să folosească mai multe opțiuni de plată, cum ar fi UPI, carduri de credit și de debit. Pentru a asigura tranzacții sigure, WhatsApp este în parteneriat cu Razorpay și PayU. WhatsApp a promis că va pune Flows la dispoziția afacerilor din întreaga lume, cel puțin celor care folosesc WhatsApp Business Platform. Fluxurile vor permite companiilor să ofere utilizatorilor WhatsApp meniuri și formulare personalizabile care să le susțină nevoile.

Sursă foto: Lowyat.net

WhatsApp Flows își propune să vă simplifice viața, combinând conversația și cumpărăturile într-o singură experiență. Nu este doar o comoditate, este un mod cu totul nou de a face afaceri printr-o aplicație cunoscută în principal pentru mesagerie. India este una dintre cele mai mari piețe pentru WhatsApp din întreaga lume, cu peste 500 de milioane de utilizatori în țară. În acest fel atenția lui Mark Zuckerberg pentru noul serviciu pare logică.

Mark Zuckerberg suferă de daltonism roșu/verde. Culoarea pe care o poate vedea cu ușurință este albastră. Acesta este motivul pentru care a ales culoarea albastră pentru Facebook. Salariul de bază a lui Zuckerberg este de un dolar pe an!

O nouă funcție de verificare „Meta verificat – Meta Verified” este, de asemenea, în lucru. Aceasta oferă o insignă de încredere companiilor care dovedesc că sunt legitime. Companiile verificate beneficiază de avantaje precum o pagină web WhatsApp personalizabilă și asistență pentru mai multe dispozitive. Această caracteristică este momentan în curs de testare.

„Companiile care se abonează vor primi o insignă verificată, asistență pentru cont, protecție împotriva uzurpării identității și funcții suplimentare care îi vor ajuta pe oameni să le găsească mai ușor. Pentru WhatsApp aceasta include funcții premium, de exemplu o pagină web personalizată și asistență sporită pentru mai multe dispozitive”. A spus Zuckerberg despre Meta Verified, potrivit GizmoChina.