WhatsApp: în curând puteți trimiteți mesaje care dispar după 90 de zile

379
WhatsApp in curand puteti trimiteti mesaje care dispar dupa 90 de zile
Sursa Foto: via xda-developers.com

WhatsApp este cea mai utilizată aplicație de mesagerie, indiferent dacă aveți un smartphone Samsung, Apple sau de la altă companie. Cu funcții precum chat-uri de grup, apeluri video și vocale, WhatsApp rămâne cea mai populară aplicație de mesagerie din întreaga lume. Milioane de oameni o folosesc zilnic pentru a păstra legătura cu prietenii și familia.

WhatsApp a lansat anul trecut mesajele care dispăreau pe Android și iOS, permițând utilizatorilor să trimită mesaje care se autodistrug după un anumit timp. În prezent, puteți seta mesajele să dispară numai după șapte zile. Dar aceasta este setată să se schimbe în curând. Acum filiala Facebook lucrează la adăugarea mai multor opțiuni la funcția care va permite mesajelor să rămână mai mult (sau mai puțin) de șapte zile.

În aprilie, WhatsApp a lansat o nouă actualizare în beta pentru o opțiune de 24 de ore pentru dispariția mesajelor. Acum, WABetainfo, via XDA-Developers, a descoperit dovezi cu privire la adăugarea unei noi opțiuni. Este vorba despre ștergerea mesajelor la 90 de zile în cea mai recentă actualizare beta WhatsApp (v2.21.9.6). Astfel utilizatorii aplicației vor avea mai multă flexibilitate atunci când trimit mesaje care dispar și pot alege între mai multe opțiuni – 7 zile, 24 de ore sau 90 de zile – în funcție de nevoile lor.

Mesaje WhatsApp care dispar după 24 de ore sau 90 de zile

Opțiunile de 24 de ore și 90 de zile nu sunt încă live în cea mai recentă versiune de WhatsApp. Cel mai probabil aceste opțiuni vor fi disponibile cu o actualizare viitoare. Ca în cazul oricăror noi funcții WhatsApp, noile opțiuni vor ajunge cel mai probabil în program beta înainte de a se îndrepta către toată lumea.

WhatsApp a fost creată în 2009 de doi foști angajați Yahoo, Brian Acton și Jan Koum. A fost achiziționată de Facebook, în februarie 2014, pentru aproximativ 19,3 miliarde USD. În prezent aplicația are peste 2 miliarde de utilizatori activi.

În ultimul timp aplicația de mesagerie s-a confruntat cu critici dure cu privire la modificările politicii sale. Apoi WhatsApp a lucrat din greu la dezvoltarea de noi caracteristici axate pe confidențialitate, în încercarea de a restabili încrederea utilizatorilor. Ca parte a acestei acțiuni, compania a lansat recent funcția media care dispare „Vizualizează o dată” pentru toată lumea. În același timp WhatsApp lucrează la extinderea criptării end-to-end atât în ​​cloud cât și în backup-urile locale.

Și alte caracteristici remarcabile au fost adăugate recent la WhatsApp. Printre acestea sunt: experiență îmbunătățită de apelare de grup; capacitatea de a trimite fotografii de înaltă calitate; și asistență pe mai multe dispozitive. WhatsApp a lansat recent o nouă funcție care face foarte ușor transferul chat-urilor de pe iOS pe un dispozitiv Android. Samsung Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 sunt primele dispozitive care o primesc înainte de a ajunge pe alte dispozitive.