WhatsApp: mesajele vocale pot fi șterse după ascultare

258
WhatsApp mesajele vocale pot fi sterse dupa ascultare
Sursa foto: via phonandroid.com

După ce și-a limitat de mult utilizatorii la mesaje scrise simple, WhatsApp a ajuns să cedeze tendinței în urmă cu ceva timp prin integrarea mesajelor vocale în armada sa de funcționalități. De atunci, aplicația a mers atât de departe încât a testat chat-urile în care este posibil să discutați doar personal – aproape ca un apel.

Cea mai recentă versiune WhatsApp beta adaugă posibilitatea de a trimite mesaje vocale care se vor șterge automat după ascultare. Datorită acestei funcții, veți putea economisi timp fără a fi nevoie să vă scrieți mesajele, păstrând în același timp confidențialitatea optimă. Vă vom explica cum să profitați de această funcție. Zilele trecuta am aflat că în scurt timp puteți folosi două conturi WhatsApp pe același telefon.

Mesaje vocale efemere pe WhatsApp

În același timp, aplicația de mesagerie a introdus și mesajele efemere, care se șterg automat după o perioadă de timp. Acum, aplicația de mesagerie oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: mesaje vocale efemere. Cea mai recentă versiune beta adaugă o nouă opțiune la înregistrarea unui mesaj vocal, ceea ce va face ca acesta să fie șters automat după ascultare. Acest lucru va funcționa similar fotografiilor și videoclipurilor care pot fi vizionate o singură dată. Mesajul audio va dispărea după ce va fi auzit o dată.

WhatsApp are peste 5 miliarde de instalări din Google Play Store. Aplicația de mesagerie este evaluată în prezent la 50,7 miliarde de dolari. NASA, cea mai importantă agenție spațială din lume, are o valoare de 19,3 miliarde de dolari.

Pentru moment va trebui să fiți pe WhatsApp beta pentru a profita de această nouă funcție. Din păcate, pe iOS nu aveți acces la acest program beta. Acesta nu este cazul pe Android: vă puteți înscrie în continuare la program. Iată cum să o faci:

  • Deschideți Magazinul Play
  • Atingeți fotografia de profil din partea dreaptă sus a ecranului
  • Accesați Gestionați aplicațiile și dispozitivul -> Gestionați -> WhatApp
  • În secțiunea Alăturați-vă programului Beta, atingeți Alăturați-vă

Acum că aveți cea mai recentă versiune WhatsApp beta, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți primul mesaj vocal efemer. Pentru a face acest lucru:

  • Deschide o conversație
  • Continuați și păsați butonul microfonului
  • Apoi apare o pictogramă. Apas-o!

Mesajul va fi apoi șters de îndată ce este ascultat de destinatarul dvs. Potrivit PhonAndroid, veți putea, de asemenea, să ascultați mesajul vocal înainte de a-l trimite.