WhatsApp prin Meta AI spre viitorul fotografiilor inteligente

59
Sursă foto: Livemint (imagine generată de AI)
Sursă foto: Livemint (imagine generată de AI)

WhatsApp este într-o ofensivă puternică în ultimul timp pentru a introduce noi funcții și caracteristici. Acum aplicația de mesagerie dezvoltă o nouă caracteristică care va permite utilizatorilor să trimită imagini către Meta AI care să răspundă întrebărilor și să le editeze. Potrivit WABetaInfo, această caracteristică a fost identificată într-o versiune WhatsApp beta pentru Android.

WhatsApp lucrează la o nouă actualizare care va permite Meta AI să răspundă la fotografiile trimise de utilizatori și să le editeze. Noua caracteristică a fost depistată de WABetainfo în versiunea beta WhatsApp 2.24.14.20. Cel mai probabil noua caracteristică va fi încorporată în curând în versiunea stabilă.

Potrivit Livemint, aplicația de mesagerie deținută de Meta testează implementarea unui nou buton de chat care va permite utilizatorilor să-și partajeze fotografiile direct cu Meta AI. După trimiterea imaginilor către Meta AI, utilizatorii vor putea cere chatbot-ului să identifice un anumit obiect sau să ofere context. În plus, utilizatorii vor putea, de asemenea, să solicite Meta AI să facă modificări unei imagini printr-un prompt text.

Captura de ecran distribuită de WABetainfo dezvăluie, de asemenea, că WhatsApp ar putea afirma că va oferi utilizatorilor control deplin asupra fotografiilor lor, deoarece li s-ar permite să le șteargă oricând. Între timp, o informație anterioară WABetainfo sugerase că WhatsApp lucrează la o funcție care să le permită utilizatorilor să obțină imagini cu ei înșiși generate de AI prin partajarea fotografiilor lor cu Meta AI.

WABetaInfo este un site independent cu știri și actualizările în timp real despre aplicația de mesagerie WhatsApp. WABetaInfo a fost fondat pe 15 ianuarie 2016. Este considerat principalul portal de știri din lume despre aplicația WhatsApp.

Meta AI va cere utilizatorilor să trimită un singur set de fotografii pe care apoi le va analiza pentru a se asigura că imaginile create reprezintă cu exactitate aspectul utilizatorilor. Utilizatorii vor avea, de asemenea, opțiunea de a-și șterge imaginile de configurare în orice moment, vizitând setările Meta Artificial Inteligence. Vedeți pe I❤️Samsung cum să trimiți pe WhatsApp fotografii și videoclipuri în format HD!

Se pare că generatorul AI va intra în funcțiune odată ce utilizatorii introduc promptul „Imaginați-mă” în conversația Meta AI. Utilizatorii vor avea, de asemenea, oportunitatea de a evoca această caracteristică în alte conversații, tastând „@Meta AI imagine me”. Mai mult, Meta AI nu va putea citi alte mesaje din conversație și imaginea rezultată va fi procesată automat. Pe scurt, iată ce va face Meta AI cu fotografiile trimise pe WahtsApp:

  • Pune întrebări. Ai o fotografie și nu știi sigur ce este în ea? Nici o problemă! Pune o întrebare despre imaginea ta și va încerca să găsească răspunsul pe baza a ceea ce vede.
  • Identifică obiectele. V-ați întrebat vreodată ce este acea floare grozavă din imaginea dvs.? Meta poate ajuta! Poate identifica obiectele din fotografiile tale, astfel încât să poți ști în sfârșit la ce te uiți.
  • Aflați mai multe despre fotografiile dvs. Uneori, o fotografie spune o poveste, dar este posibil să nu vedeți totul. Meta AI îți poate analiza fotografiile și îți poate oferi detalii interesante pe care s-ar putea să le fi ratat.
  • Editați fotografii prin cuvinte. Aceasta ar putea fi cea mai tare parte! Îți poți spune Meta ce vrei să schimbi în fotografia ta și va încerca să o editeze pentru tine folosind instrucțiunile tale. Tot ce ai nevoie sunt câteva cuvinte!

Cu toate acestea, noua caracteristică este probabil să fie opțională și ar cere utilizatorilor să se înscrie înainte de a putea începe să o folosească.