Nou widget pentru baterie cu Android 13 și Samsung One UI 5.0

319
Nou widget pentru baterie
Sursa foto: galaxyclub.nl

Recent am văzut că vom primi mai multe noutăți cu interfața One UI 5.0 bazată pe Android 13. V-am arătat pictogramele noi și vizualizarea pop-up nouă, dar veche. Cu toate acestea, comunicatul de presă al Samsung despre viitoarea lansare a Android 13 pe Galaxy S22 conține cel puțin încă o surpriză. Este vorba despre un nou widget pentru baterie. Ce face acesta? Și, când îl vei primi?

Nu, nu ne referim la widgetul Sugestii inteligente, care este de fapt o listă de aplicații și funcții pe care le folosești foarte mult. Ne referim la două widget-uri Battery – unul în format 4×1 și unul în 4×2. Aceste widget-uri pentru baterie va veni în curând pe telefonul dvs. Samsung Galaxy cu interfața One UI 5.0.

Widgetul nu arată doar încărcarea bateriei telefonului. Asta nu ar fi ceva interesant. Nu, aveți o imagine de ansamblu instantanee asupra bateriei din toate dispozitivele conectate – inclusiv căștile Galaxy Buds conectate, ceasurile Galaxy Watch și chiar S Pen.

Cu Android 13 și One UI 5.0 primim un nou widget pentru baterie

În Android 12 și One UI 4.x, puteți plasa widget-uri separate pentru diferitele gadgeturi conectate pe ecranul de pornire al telefonului. Dar, desigur, nu este chiar atât de clar ca un widget central, compact, în care vedeți totul deodată. Ca urmare a celor de mai sus, colegii noștri de la GalaxyClub au căutat mai adânc în seria Galaxy S22 cu Android 13 în program beta. Dar, chiar și în cea mai recentă versiune a firmware-ului beta (a patra), aceste widget-uri nu sunt prezente.

Deci există aproximativ două posibilități. Sperăm că acest nou widget pentru bateriei va apărea cu actualizare oficială la One UI 5. Ar putea fi un pic nebunesc să nu pui noua funcție într-un test beta, ci în actualizarea finală. La urma urmei, pentru ce este un test beta, ne întrebăm?

Un widget este o aplicație software sau o componentă relativ simplă și ușor de utilizat, creată pentru diferite platforme de software. Cuvântul widget provine din combinația cuvintelor fereastră – gadget / windows – gadget.

Am scris recent despre suportul Samsung Multi-User. Acest lucru a fost într-adevăr planificat, dar a fost anulat din nou în timpul fazei beta. Deci, poate că nu vedem deloc widget-urile bateriei în One UI 5.0, mai târziu. Trebuie să existe un motiv întemeiat pentru asta – dar este puțin ciudat. Totuși, vom fi cu ochii pe viitoarea actualizare de software pentru a vedea dacă noul widget pentru baterie va fi disponibil.

Dacă noile widget-uri fac într-adevăr parte din upgrade, telefonul dvs. Samsung le va primi. Sigur este o condiție: smartphone-ul să fie eligibil pentru Android 13 și Samsung One UI 5.0. Dacă telefonul tău primește sau nu noul software poți verifica pe I❤️Samsung ce dispozitive Samsung Galaxy vor primi Android 13 și One UI 5.0.