Acasă Stiri Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea braconajului în jungla din Africa unde tot mai multe animale sunt pe cale de dispariție.

Camerele profesionale de la telefoanele Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) vor filma imagini live care vor fi transmise în permanență din Rezervația Naturală Balule din Africa de Sud, parte a Parcului Național Kruger. Toată lumea este invitată să stea de pază, prin Wildlife Watch, asemenea unor gardieni virtuali. În acest fel puteți ajuta la protejarea animalelor pe cale de dispariție. În același timp puteți vedea habitatul natural al acestor animale și imagini spectaculoase de la fața locului.

Samsung și Africam colaborează pentru Wildlife Watch

Samsung și-a unit forțele cu Africam, o companie pionier în tehnologie, pentru Wildlife Watch. Vor folosi camerele foto de pe Galaxy S20 FE într-o inițiativă care folosește tehnologia pentru a ajuta lumea să devină un loc mai bun. Profitul generat de Africam are ca scop susținerea centrului anti-braconaj Black Mamba. Black Mamba este un grup de femei care folosește metode non-violente pentru a preveni braconajul.

Această activitate ilegală a crescut în timpul pandemiei odată ce vânătorii ilegali au profitat de scăderea bruscă a numărului de turiști. Prin inițiativa Wildlife Watch, telespectatorii vor fi mai aproape de munca celor care supraveghează animalele, vor vedea animalele de care aceștia au grijă și vor avea ocazia să doneze pentru a sprijini această cauză.

Patru telefoane Samsung Galaxy S20 FE au fost instalate în junglă ca dispozitive suplimentare. Camerele video ale telefoanelor Samsung Galaxy S20 FE transmit live 24/7 cu animale sălbatice din rezervația naturală Balule. Acestea acoperă peste jumătate din infrastructura Africam existentă în rezervația naturală Balule pe durata programului pilot. Camera foto profesională a fiecărui telefon este utilizată pentru a filma animale în regim live, ajutând programul Wildlife Watch.

Sprijinind paznicii în sarcinile lor zilnice, cu pixeli mai mari, AI îmbunătățit și Zoom spațial 30x, inclusiv zoom optic de 3 ori mai mare, aceste specificații au îmbunătățit calitatea fotografiilor pe care grupul Black Mambas le poate face în timpul patrulării. De la distanță și chiar în condiții de lumină slabă, dar și în condițiile nesigure ale junglei, camerele de pe Galaxy S20 FE pot trimite imagini clare și detaliate către sediu. Aceste imagini vor fi folosite ca dovadă pentru investigațiile privind activitatea de braconaj.

Oricine poate fi paznic virtual de acasă

Un jeep camuflat și echipat cu un telefon Samsung Galaxy S20 FE va fi folosit de patrulele de supraveghere. Acțiunea live îi va aduce pe cei de acasă mai aproape de experiențele celor care au grijă de animalele sălbatice.

Ca parte a inițiativei Wildlife Watch, telefoanele Samsung sunt reutilizate de paznici ca dispozitive CCTV pentru garduri perimetrale, precum și pentru adăugarea unui suport tehnic atât de important pentru îmbunătățirea patrulelor zilnice din junglă.

Oricine poate urmări virtual animalele sălbatice pe wildlife-watch.com. Astfel cei de acasă pot alerta gardienii dacă observă că animalele sunt în pericol sau există semne de braconaj. De asemenea, se pot distribui imagini pe social media pentru a încuraja și pe alții să participe ca paznici virtuali. Cei de acasă vor putea să urmărească de pe canapea elefanți, lei și chiar girafe în habitatul lor natural.

Mark Notton, Senior Director Mobile, Samsung Europe, a declarat. „Pe măsură ce viața noastră a devenit tot mai virtuală, puterea pe care o are tehnologia de a aduce oamenii împreună pentru a face ceva bun și în beneficiul tuturor nu a fost niciodată mai clară. Wildlife Watch este un program pilot cu adevărat captivant utilizând unul dintre cele mai recente telefoane Samsung„.

Samsung a lansat și aplicația Samsung Global Goals

Angajat să folosească tehnologia ca un instrument pentru a face lucruri bune, proiectul Wildlife Watch sprijină Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă, un plan adoptat de 193 de membri ai Națiunilor Unite, prin abordarea obiectivului 15 de dezvoltare durabilă – Viața pe uscat – a Obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite. Samsung a colaborat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) pentru a lansa o aplicația Samsung Global Goals. În prezent comunitatea Galaxy din întreaga lume au strâns peste 1,5 milioane USD care reprezintă donații pentru PNUD.

Wildlife Watch va fi live timp de două luni (3 martie – 2 mai 2021). În acest timp, Samsung speră să readucă în atenția cât mai multor oameni animalele sălbatice uitate în timpul pandemiei.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...