Galaxy Community a strâns 1 milion USD pentru a sprijini Global Goals

729
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

În fiecare septembrie, sute de lideri mondiali se întâlnesc la ONU pentru a promova un nou cadru de cooperare. Anul acesta, Organizația Națiunilor Unite își sărbătorește cea de-a 75-a aniversare și dă startul „Deceniului de acțiune”. O perioadă de zece ani pentru a atinge Obiectivele de dezvoltare durabilă – cunoscute ca Obiective Globale – Global Goals – platforma universală pentru a crea o lume mai bună până în 2030.

Liderii se întâlnesc practic pentru prima dată de când a început pandemia COVID-19. Aceștia se confruntă cu o provocare fără precedent în următorii zece ani, de a continua să realizeze progrese în ceea ce privește Global Goals în fața celei mai mari crize globale de sănătate din vremea noastră. COVID-19 a schimbat lumea așa cum o cunoaștem. În calitate de lider în industria tehnologică, Samsung are responsabilitatea de a ajuta societatea să avanseze.

Recent Samsung a sărbătorit un an de la debutul parteneriatului cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Aceasta este agenția principală a ONU în ceea ce privește răspunsul socio-economic la pandemie. Acest parteneriat vrea să transforme ecosistemul Galaxy într-o platformă puternică prin intermediul aplicației Samsung Global Goals.

Samsung a reușit să mobilizeze comunitatea Galaxy pentru a întreprinde acțiuni mici spre realizarea obiectivelor globale. Samsung a anunțat că datorită utilizării aplicației dedicate fanilor Galaxy, au fost strânși peste 1 milion USD în donații către PNUD.

Acte simple care generează schimbări semnificative cu Obiectivele Globale

Fondurile generate de utilizatorii Galaxy au contribuit direct la progresul PNUD în privința Obiectivele Globale. În același timp au sprijinit realizări majore în îmbunătățirea calității educației, combaterea schimbărilor climatice și promovarea egalității de gen.

OMS – Organizația Mondială a Sănătății este o agenție specializată a ONU responsabilă de sănătatea publică internațională. A fost înființată la 7 aprilie 1948, zi care este comemorată ca Ziua Mondială a Sănătății. România este membră a OMS din 8 iunie 1948.

Aplicația Samsung Global Goals a susținut riposta imediată contra pandemiei și necesitatea recuperării pe termen lung a efectelor COVID-19. Utilizatorii de Galaxy, prin intermediul aplicației, au reușit să direcționeze o finanțare sporită către Fondul de răspuns solidar al OMS contra COVID-19. De asemenea, au au participat la efortul PNUD de a ajuta pe cei profund afectați de pandemie.

În acest timp crucial, Samsung și UNDP au oferit utilizatorilor posibilitatea de a avea un impact prin acte simple. Utilizatorii Galaxy pot interacționa cu anunțuri scurte pentru a genera venituri pentru PNUD. Pot utiliza imagini de fundal pentru a crește veniturile din publicitate în timp ce telefonul lor se încarcă. Aceasta plasează o soluție ușoară direct în mâinile utilizatorilor Galaxy de a o folosi oricând și oriunde doresc.

În plus, ca parte a parteneriatului cu UNDP, Samsung a introdus accesorii ediție specială. O parte din veniturile din vânzările fiecărui accesoriu sunt destinate PNUD în sprijinul obiectivelor globale. Accesoriile includ capacul Global Goals Edition pentru Galaxy Note 10 și Note10+ și carcasa Kvadrat pentru Galaxy S20+, precum și suportul pentru încărcător wireless Global Goals Edition.

Participați la Global Goals cu noul Galaxy S20 FE

Pentru a continua acest impuls, aplicația Samsung Global Goals este preinstalată pe multe smartphone-uri Galaxy, inclusiv pe Galaxy S20 FE. Nou lansat, Samsung Galaxy S20 FE aduce ultimele inovații utilizatorilor din întreaga lume, astfel încât aceștia să poată folosi cele mai bune aplicații Galaxy pentru a face lucrurile pe care le iubesc, precum descoperirea de noi modalități de a face diferența.

Tinerii de astăzi au un scop clar definit și să asistăm la pasiunea lor neclintită de a avea un impact pozitiv asupra societății. Folosind smartphone-urile se conecta între ei pentru a contribui la schimbarea în bine a societății și lumii. Galaxy S20 FE echipat cu aplicația Samsung Global Goals poate fi folosit de milioane de oameni din peste 170 de țări și poate ajuta lumea să realizeze progrese durabile până în 2030.

De fapt, în ultimele luni Samsung a lucrat cu PNUD la o nouă inițiativă care va mobiliza foarte mulți lideri tineri la misiunea de schimbare pozitivă prin construirea de soluții inovatoare. Compania crede că tehnologia este un instrument de impact incredibil pentru a acționa în îndeplinirea obiectivelor globale.