Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home – aparat de aer condiționat

124
Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat un nou aparat de aer condiționat multifuncțional „Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home”. Acesta se poate conecta cu până la trei aparate de aer condiționat cu o unitate exterioară. Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home este un nou concept de produs multiplu pentru casă, care adaugă un aparat de aer condiționat de tip tavan la aparatul de aer condiționat multifuncțional existent, constând dintr-un aparat de aer condiționat cu suport și un aparat de aer condiționat montat pe perete.

Pachetul de 2 unități constă din o unitate de tip suport, o unitate de tip tavan și o unitate exterioară. Pachetul de 3 unități constă din o unitate de tip suport, o unitate de montare pe perete, o unitate de tavan, o unitate exterioară sau un tip de suport unitate și două unități de tavan.

Toate se caracterizează prin posibilitatea de a instala un aparat de aer condiționat de tip tavan prin trusa de coborâre chiar și acolo unde era dificil să instalați un aparat de aer condiționat de tip tavan în trecut din cauza lipsei de spațiu în interiorul tavanului. Aparatele de aer condiționat de tip tavan pot fi instalate pe tavane fără lucrări interioare generale.

Noul aparat de aer condiționat Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home

În special, Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home poate reduce aria de construcție dacă există conducte îngropate în camera de zi și dormitor, facilitând instalarea aparatului de aer condiționat. Noul aparat de aer condiționat este și eficient energetic, reduce povara facturilor de energie electrică vara.

Dacă toate cele trei aparate de aer condiționat sunt operate în „mod fără vânt – wind free”, consumul de energie este redus cu până la 72% în comparație cu modul „răcire puternică”. Dacă utilizați „modul de economisire AI” oferit de „SmartThings”, se aplică un algoritm de suprimare atunci când este detectată suprarăcirea pentru a economisi automat până la 20% din consumul de energie.

Statisticile de inteligență artificială publicate de Statista Research Department arată că contribuția AI la PIB-ul Chinei va fi de 26,1% până în 2030, cea mai mare din lume. Este urmată de America de Nord (14,5%) și Emiratele Arabe Unite (13,5%).

Când modul de economisire AI este activat în modul de confort AI temperatura preferată a utilizatorului este învățată. Pe baza acesteia, este ajustată temperatura interioară pentru o funcționare optimă.

În plus, Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home are toate avantajele aparatelor de aer condiționat fără vânt. De exemplu, funcția „Îngrijire ușoară”, care permite dispozitivului să gestioneze igienic și să autocurețe aparatul de aer condiționat. Are și funcția Clean, care elimină bacteriile dăunătoare din aer, precum și praful ultrafin.

Bespoke Windless Air Conditioner Fit Home vine în culoarea albă. Zona de răcire este de 62,6m² pentru aparatele de aer condiționat de tip suport. Este de 18,7m² pentru aparatele de aer condiționat de perete și 18,7m² pentru aparatele de de tavan. Prețul de fabrică variază între 6,3 și 7,54 milioane woni (~4.500 – 5.500€), potrivit SamsungNewsroom. Diferențele de preț sunt în funcție de tip și combinație și poate varia în funcție de mediul de instalare.